Öyle mi diyonuz hocam dondursam mı o zaman üniyi yoksa da 2 yıl boyunca dgs çalışıcamDGS zor bir sınav yks ise ona keza biraz daha kolay bence kırık obd de olsa bu sana ders olsun bu sene adam akıllı çalış ve gir yks ye bak yks sana girmesin sen yks ye gir dhjsjsj
Üniversite sonucuna bakarsak yapabileceğin iyi durumda ortalama 100-150 bin civarı olur. Bir de geri atacak iyice mahvolur. Hadi diyelim iyi yaptın geldi 70 bin gene geriye atacak 100 binden aşağı inecek yine. Boşa zaman kaybetme üniversite sınavında.Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet onu duydum vallahi kafam çok karışık bilmiyorum napıcağımı
yks yi yapamamış zaten yaptığı sonuç ortada. boşuna ümit verme bence. ayrıca dgs daha kolayDGS zor bir sınav yks ise ona keza biraz daha kolay bence kırık obd de olsa bu sana ders olsun bu sene adam akıllı çalış ve gir yks ye bak yks sana girmesin sen yks ye gir dhjsjsj
Ne yani zaten yapamamış diye bir daha girmesin ne saçma ya çalışacak ve daha iyisini yapacak kendine bu sözü yedirdikden sonra herşeyi yapar ayrıca DGS ile gideceğini garantisi yok kabak gibi ortada kalabilir o yüzden yks girip ve gerçekten adam akıllı çalışıp bir bölüm tutturmasi lazımÜniversite sonucuna bakarsak yapabileceğin iyi durumda ortalama 100-150 bin civarı olur. Bir de geri atacak iyice mahvolur. Hadi diyelim iyi yaptın geldi 70 bin gene geriye atacak 100 binden aşağı inecek yine. Boşa zaman kaybetme üniversite sınavında.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yks yi yapamamış zaten yaptığı sonuç ortada. boşuna ümit verme bence. ayrıca dgs daha kolay
Hocam dgs de de şöyle bişey var tercih yapıpta gidemezsem nolucakÜniversite sonucuna bakarsak yapabileceğin iyi durumda ortalama 100-150 bin civarı olur. Bir de geri atacak iyice mahvolur. Hadi diyelim iyi yaptın geldi 70 bin gene geriye atacak 100 binden aşağı inecek yine. Boşa zaman kaybetme üniversite sınavında.
yks yi yapamamış zaten yaptığı sonuç ortada. boşuna ümit verme bence. ayrıca dgs daha kolay
Tamamdır hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için elimden gelenin fazlasını yapacağım.Ne yani zaten yapamamış diye bir daha girmesin ne saçma ya çalışacak ve daha iyisini yapacak kendine bu sözü yedirdikden sonra herşeyi yapar ayrıca DGS ile gideceğini garantisi yok kabak gibi ortada kalabilir o yüzden yks girip ve gerçekten adam akıllı çalışıp bir bölüm tutturmasi lazım
Ve de şunu da ekliyim herkes olmuyor zaten yapamıyorum diye birşeyleri yapmasaydı şuan dünya bu halinde olmazdı
@Turabi hocam sizde kararsızlığı bırakıp hemen yks çalışmaya başlayın size tavsiyem eğer adam akıllı çalışacaksınız kendinize uygun bir proje oluşturup bir düzen kurup calismanizdir
Unutma bu bir sene senin bütün hayatına denk olucakHocam dgs de de şöyle bişey var tercih yapıpta gidemezsem nolucak
Tamamdır hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için elimden gelenin fazlasını yapacağım.
obp si 33. 66 tam gelse bile geri atar. Bak benim 86 obp vardı. 25,500 sıralamada 200 geri attı sen hesap et. DGS çalışması daha mantıklı duruyor. Tercih yapmasa denenebilirdi ama 33 obp ile çok zor.Ne yani zaten yapamamış diye bir daha girmesin ne saçma ya çalışacak ve daha iyisini yapacak kendine bu sözü yedirdikden sonra herşeyi yapar ayrıca DGS ile gideceğini garantisi yok kabak gibi ortada kalabilir o yüzden yks girip ve gerçekten adam akıllı çalışıp bir bölüm tutturmasi lazım
Ve de şunu da ekliyim herkes olmuyor zaten yapamıyorum diye birşeyleri yapmasaydı şuan dünya bu halinde olmazdı
@Turabi hocam sizde kararsızlığı bırakıp hemen yks çalışmaya başlayın size tavsiyem eğer adam akıllı çalışacaksınız kendinize uygun bir proje oluşturup bir düzen kurup calismanizdir
Bilgisayar mühendisliği hocam yani rahat 100k girmem lazım geriye atılmış bir şekildeobp si 33. 66 tam gelse bile geri atar. Bak benim 86 obp vardı. 25,500 sıralamada 200 geri attı sen hesap et. DGS çalışması daha mantıklı duruyor. Tercih yapmasa denenebilirdi ama 33 obp ile çok zor.
Girmek istediğin bölüm kaç binle alıyor.
obp si 33. 66 tam gelse bile geri atar. Bak benim 86 obp vardı. 25,500 sıralamada 200 geri attı sen hesap et. DGS çalışması daha mantıklı duruyor. Tercih yapmasa denenebilirdi ama 33 obp ile çok zor.
Girmek istediğin bölüm kaç binle alıyor.
Kanka çocuğun ayt netleri 3-5 falan. Seneye 30 yapabilme ihtimali yok. Boşuna gaz verme. Obp de kırık yanar 1 senesi boşa.İşte ben boşuna mı diyorum sağlam çalışması lazım diye dgs girse atanamayabilir kabak gibi ortada kalır yazık olur sağlam çalışarak işini garantiye alması en iyisi
Ya ben sana da laf anlatamıyorum galiba çocuk hayvan gibi uğraşırsa olur diyorumKanka çocuğun ayt netleri 3-5 falan. Seneye 30 yapabilme ihtimali yok. Boşuna gaz verme. Obp de kırık yanar 1 senesi boşa.