Neler Yeni

33000 tl pc toplama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sökmen
33000 tl bütçem var ve bütçeyi 1 lira dahi aşamam maalesef.
SSD'si 1 tb DDR5 32 GB ramli uzun ömürlü bir bilgisayar arıyorum
Hazır sistem olursa iyi olur yoksa tek tek parça halinde ya da ikinci el parça ile birlikte bir sistem ya da ikinci el toplama sistem hepsi olur farketmez yeter ki bütçeme uygun olsun
Daha önceden konum vardı fakat bütçemi arttırdım o yüzden bir daha açıyorum şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@quartle Hocam yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
birazdan bakayım ben

Bünyamina

80+ Platinum
Ram eklersin. Kalan bütçeye soğutucu almanı öneririm. İleride bütçen olduğunda 1 tb m2 alıp sistemdekini m2 yi dönüştürücü ile kullanırsın.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
aynen yukarıdaki sistemi al bence b650 anakart seçip 1tb ssd seç rami sonra paran olunca alırsın ve bu soğutucuyu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sökmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen yukarıdaki sistemi al bence b650 anakart seçip 1tb ssd seç rami sonra paran olunca alırsın ve bu soğutucuyu al
Hocam soğutucuyu kendim takabilir miyim sizce ayrıca b650 o kadar önemli mi a620 ye göre ne gibi dezavantajları var şuan ram almayı daha mantıklı görmüştüm normalde

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
Hocam soğutucuyu kendim takabilir miyim sizce ayrıca b650 o kadar önemli mi a620 ye göre ne gibi dezavantajları var şuan ram almayı daha mantıklı görmüştüm normalde
soğutucuyu kendiniz takarsınız a620 daha giriş seviye almışken b650 alın anakartı değiştirmeye uğraşmayın sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sökmen
Ve hocam bende sata hdd ve sata ssd var bu diskleri hangi anakartta kullanabilirim acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sökmen
onları tüm anakartlarda kullanabilirsiniz
Hocam o zaman şimdi b650 ve 1tb kingston ssd yapılmış halde 32500 den sistemi 500 den soğutucuyu alıyorum daha sonra sistem gelince kendim soğutucuyu takıp kullanıyorum ileride 1 tane 16gb ddr5 herhangi bir marka ram alıp onu da kendim takıp kullanıyorum herhangi bir sorun oluşmaz hiçbir aşamada değil mi ayrıca tebilon güvenilir mi sorun yaratır mı ne kadar sürede gelir

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,127
İsim
1
Hocam o zaman şimdi b650 ve 1tb kingston ssd yapılmış halde 32500 den sistemi 500 den soğutucuyu alıyorum daha sonra sistem gelince kendim soğutucuyu takıp kullanıyorum ileride 1 tane 16gb ddr5 herhangi bir marka ram alıp onu da kendim takıp kullanıyorum herhangi bir sorun oluşmaz hiçbir aşamada değil mi ayrıca tebilon güvenilir mi sorun yaratır mı ne kadar sürede gelir
herhangi bir marka değil aynı marka model almanız lazım rami tebilon güvenlidir istanbuldaysanız elden de alabilirsiniz kargo süresi hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Sökmen
herhangi bir marka değil aynı marka model almanız lazım rami tebilon güvenlidir istanbuldaysanız elden de alabilirsiniz kargo süresi hakkında bilgim yok
anladım tamam teşekkürler şimdi alıyorum sistemi eline sağlık hocam ileride aynı model rami alıp 32 ramle kullanacağım inşallah şimdiden hayırlısı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
heisen berg
kargo hafta sonları harici 2 3 iş gününde montajını yapıp kargoluyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

rami aynı marka model almanı öneririm ayrıca anakartta b650 s2h de tek bir m2 slotu var . 2. m2 ssdyi alacaksanız dönüştürücü de almanız gerekir

Top Bottom