333.000 bin i geçemyecek SUV araba önerisi

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,705
ÖTV indirimi ile alacağımız için 333 bin i geçmeyecek SUV tarzı otomatik araba annem kullanacak 5 kişi binecek çok hızlı olmasına gerek yok konforlu az yakan rahat kullanımlı olması bizim için iyi şimdiye kadar Skoda kamiq e baktık preminium 2021 1.0 a 160 istediler o nun dışında bir öneriniz varmıdır (0 olacak)

ÖTV indirimi ile alacağımız için 333 bin i geçmeyecek SUV tarzı otomatik araba annem kullanacak 5 kişi binecek çok hızlı olmasına gerek yok konforlu az yakan rahat kullanımlı olması bizim için iyi şimdiye kadar Skoda kamiq e baktık preminium 1.0 a 160 istediler o nun dışında bir öneriniz varmıdır

ÖTV indirimi ile alacağımız için 333 bin i geçmeyecek SUV tarzı otomatik araba annem kullanacak 5 kişi binecek çok hızlı olmasına gerek yok konforlu az yakan rahat kullanımlı olması bizim için iyi şimdiye kadar Skoda kamiq e baktık preminium 2021 1.0 a 160 istediler o nun dışında bir öneriniz varmıdır (0 olacak)
HYUNDAİ TUCSON 2020 MODEL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BİZDE 2018 MODELİ VAR GAYET MEMNUNUZ

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BİZDE 2018 MODELİ VAR GAYET MEMNUNUZ
Skoda daha çok ağır basıyor bizim için hem preminyum 2021 olması ve yarış mavisi rengi ile gelmesi (160) e diğer tuscon ve 2008 en düşük modelleri 180 TL ye geliyor

Tucson girmiyordu en son sorduğumda hocam ben de baktım sizin gibi SUV. Seat, Skoda ve WV arasında seçim yapacak olsam Seat Ateca tercih ederim araç çünkü çok dolu diğerlerine göre. WV Tiguan'da düşünebilirsiniz ayrıca. Ben tercihimi Seat Ateca'dan yana yaptım 189 bin civarına bırakıyorlar sanruflusunu, sanrufsuz 180 Bin.
Ayrıca Kia Sportage (Dizel) en full paketi de dahildi pakete ve 195 Bin bandına satılıyordu en son. Peugot 3008 piyasada hiç bulamadım bulabilirseniz o da giriyor. Düşünürseniz Peugot 2008'de var.
Aynı şekilde biz de alacağız ama Ateca mı yoksa Peugot 508 mi diye arada kalmıştım, bizimkiler ile görüştük SUV alma kararı verdik. Aracımız bu ay içinde gelmezse Peugot 508 almayı düşünüyoruz.

Tucson girmiyordu en son sorduğumda hocam ben de baktım sizin gibi SUV. Seat, Skoda ve WV arasında seçim yapacak olsam Seat Ateca tercih ederim araç çünkü çok dolu diğerlerine göre. WV Tiguan'da düşünebilirsiniz ayrıca. Ben tercihimi Seat Ateca'dan yana yaptım 189 bin civarına bırakıyorlar sanruflusunu, sanrufsuz 180 Bin.
Ayrıca Kia Sportage (Dizel) en full paketi de dahildi pakete ve 195 Bin bandına satılıyordu en son. Peugot 3008 piyasada hiç bulamadım bulabilirseniz o da giriyor. Düşünürseniz Peugot 2008'de var.
Aynı şekilde biz de alacağız ama Ateca mı yoksa Peugot 508 mi diye arada kalmıştım, bizimkiler ile görüştük SUV alma kararı verdik. Aracımız bu ay içinde gelmezse Peugot 508 almayı düşünüyoruz.
Atecada çok Güzel şık hir araba Onunda bayisine gidip bakacağız ya kamiq yada ateca alacağız wv gurubu arabaları daha çok seviyorum tasarımları daha asil ve daha sade

Skoda Kodiaq bakabilirsiniz
Tam F/P

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,865
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri