bende 4350 den ilan koydum kargosu geldiği an alacak 5 kişi var 4250 den alıcı pazartesi gelcek almayaAlan gereksiz şahıslar sahibindene 5500e koymuş. Kendisinin kulakları bol bol çınlıyo.
bende 4350 den ilan koydum kargosu geldiği an alacak 5 kişi var 4250 den alıcı pazartesi gelcek almayaAlan gereksiz şahıslar sahibindene 5500e koymuş. Kendisinin kulakları bol bol çınlıyo.
Az demişsin yaz yaz bi 6k 7k.bende 4350 den ilan koydum kargosu geldiği an alacak 5 kişi var 4250 den alıcı pazartesi gelcek almaya
ben hep piyasanın altına veriyorum fiyatları hemen gidiyor alan memnun satan memnunAz demişsin yaz yaz bi 6k 7k.
Valla piyasada verilen fiyatların hiç biri eder fiyat değil. Sıfır olarak 350 dolar civarı kart 4500tl eder fiyatı ama 1050ti ye 3k r9 380e 5k fiyat yazanlar varken buna pek piyasa denmiyo. Aynı araba piyasası gibi. Bu 50 bin yazmış benimki 60 eder kafası.ben hep piyasanın altına veriyorum fiyatları hemen gidiyor alan memnun satan memnun
Aynı benben hep piyasanın altına veriyorum fiyatları hemen gidiyor alan memnun satan memnun
aynen öyle ne diyim bende kar amaçlı aldım direk satılıyor zaten ucuz olduğu içinValla piyasada verilen fiyatların hiç biri eder fiyat değil. Sıfır olarak 350 dolar civarı kart 4500tl eder fiyatı ama 1050ti ye 3k r9 380e 5k fiyat yazanlar varken buna pek piyasa denmiyo. Aynı araba piyasası gibi. Bu 50 bin yazmış benimki 60 eder kafası.
aynen öyle ne uçtum ne de az fiyat verdim alan memnun satan memnunAynı benkart geldiği anda öyle bi fiyat veririmki, Alıcı kargoyu almaya benimle gelir
Allah bereket versin fazlasında gözüm yok.
Dostum 4250 den vereceğin insan kullansa eyvallah en azından ihtiyacı olan birine yarar ama o fiyata verdiğin adam da %90 al-satçı senden alıp 5000 e başkasına satacak. Yerinde olsam o fiyata vermem.bende 4350 den ilan koydum kargosu geldiği an alacak 5 kişi var 4250 den alıcı pazartesi gelcek almaya
kral o da kullancak bir kişi ama satar mı bilmem ama kendisi kullanır internet cafeye sattım bir tane hemde m2 ssd ile berarber ikiside toplam 4800 e gidecekDostum 4250 den vereceğin insan kullansa eyvallah en azından ihtiyacı olan birine yarar ama o fiyata verdiğin adam da %90 al-satçı senden alıp 5000 e başkasına satacak. Yerinde olsam o fiyata vermem.
Benlik bir şey yok dostum mal senin, fiyat senin ama verdiğin fiyatın nasıl ölü bir fiyat olduğunu kart piyasada yaygınlaşınca anlayacaksın. En kötü tek fanlı modelleri bile ortalama 5000 TL den listeleyecekler, senin verdiğin ASUS Dual modeli ise 3 yıl garantili iyi modellerden biri onların fiyatı da ortalama 5700-5900 TL civarı olacak.kral o da kullancak bir kişi ama satar mı bilmem ama kendisi kullanır internet cafeye sattım bir tane hemde m2 ssd ile berarber ikiside toplam 4800 e gidecek
bende biliyorum ama şimdi adama da söz verdim para da lazım borç var sonra ben o adamla çok iş yaparım güven oluşturayım ki rahat satarım sonra ona da mis gibi olur benim sattığım kişiler çoğunlukla bana yazarlar varmı şu bu vs direk bana parayı gönderirler bende kargoya veririm mis gibi oluyor sonraya yatırım diyelimBenlik bir şey yok dostum mal senin, fiyat senin ama verdiğin fiyatın nasıl ölü bir fiyat olduğunu kart piyasada yaygınlaşınca anlayacaksın. En kötü tek fanlı modelleri bile ortalama 5000 TL den listeleyecekler, senin verdiğin ASUS Dual modeli ise 3 yıl garantili iyi modellerden biri onların fiyatı da ortalama 5700-5900 TL civarı olacak.
Seninki ucuza gidecek diye korktun sanırımBenlik bir şey yok dostum mal senin, fiyat senin ama verdiğin fiyatın nasıl ölü bir fiyat olduğunu kart piyasada yaygınlaşınca anlayacaksın. En kötü tek fanlı modelleri bile ortalama 5000 TL den listeleyecekler, senin verdiğin ASUS Dual modeli ise 3 yıl garantili iyi modellerden biri onların fiyatı da ortalama 5700-5900 TL civarı olacak.
Niye? arkadaşla göbek bağımız mı var? isterse sakız parasına satsın, piyasaya 5000 TL altı çıkma imkanı olmayan bir kartı 3333 TL ye almışım neden korkayım?Seninki ucuza gidecek diye korktun sanırım