Neler Yeni

🔥İndirim 335 TL Anker 313 Samsung PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı(Anker Türkiye Garantili)

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
hız testine bakın 45w ile 25w arasında 10dk bile fark yok boşa para vermeyin ben 200 e 30watt spigen aldım orjınal kablosu ile kullanıyorum

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
Ankermi spigenmi sizce hangisi
Cevap Spigen... Spigen'in GAN kablolu modeli.. Anker içinden çıkan kablo 5A desteklemediği için Samsung telefonu şarj ederken "Süper hızlı şarj" yazısı çıkar ama Spigen'in kablolu modelini aldığınızda, yanındaki kablo ile şarja takarsanız "Süper hızlı şarj 2.0" yazısını görürsünüz. Bunun nedeni Spigen yanında verdiği örgü kablo 5A destekli. Ayrıca GAN özelliği ve 6 yıl garantisi ile öne çıkıyor..

• Beğen
Reaksiyonlar: 7mit

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Sidar Özel
Cevap Spigen... Spigen'in GAN kablolu modeli.. Anker içinden çıkan kablo 5A desteklemediği için Samsung telefonu şarj ederken "Süper hızlı şarj" yazısı çıkar ama Spigen'in kablolu modelini aldığınızda, yanındaki kablo ile şarja takarsanız "Süper hızlı şarj 2.0" yazısını görürsünüz. Bunun nedeni Spigen yanında verdiği örgü kablo 5A destekli. Ayrıca GAN özelliği ve 6 yıl garantisi ile öne çıkıyor..
Teşekkür ederim saollun peki normal samsung 45 w ile karşılaştırırsak tercih hangisi olur

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
Teşekkür ederim saollun peki normal samsung 45 w ile karşılaştırırsak tercih hangisi olur
Orijinal Samsung 45W şarj adaptörü almadım o yüzden bilmiyorum. S24 Plus'ın içinden çıkan orijinal kablosu ile Spigen adaptöre bağladığımda Süper hızlı şarj diyor. Süper hızlı şarj 2.0 olmuyor. Samsung orijinal şarj adaptörünün hem pahalı olması hem de GAN özellikli olmaması eksi yönleri. Ayrıca dediğim gibi Spigen 6 yıl garanti veriyor.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Kara Kartal
Kesinlikle Anker daha kaliteli donanıma sahip
Kablo ihtiyacı olan Spigen alsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen
Hocam ben anker aldım 65w polosmart ve iphone 15 PRO MAX'in içinden çıkan tpye-c kablom var. Ankerin indirimi daha iyi diye anker aldım fakat üstteki arkadaş gan'dan falan bahsetmiş aydınlatabilir misiniz, iptal edip spigen mi alayım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
hayri ceylan
Buralar biraz karışacak. Vaziyet alın.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
Anker Hepsiburada yorumu.. Evet Anker daha kaliteli...:ROFLMAO:

Ekran görüntüsü 2024-11-21 223949.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben anker aldım 65w polosmart ve iphone 15 PRO MAX'in içinden çıkan tpye-c kablom var. Ankerin indirimi daha iyi diye anker aldım fakat üstteki arkadaş gan'dan falan bahsetmiş aydınlatabilir misiniz, iptal edip spigen mi alayım ?
Ekran görüntüsü 2024-11-21 224631.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen
Top Bottom