Neler Yeni

🔥İndirim 335 TL Anker 313 Samsung PPS Destekli 45W USB-C Şarj Cihazı(Anker Türkiye Garantili)

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Alper Uğurcan
neden 18w qualcomm quick charge 3 destekli bir adaptor indirime girmiyor nedennnnn

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
Hocam buna da yeşil forumda ısınıyor ve donanım olarak diğerinden daha kötü diyen var çözemedim yani. Aynı zamanda epeyde ankerde de GAN var gösteriyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Valla hocam ben Anker'in bu ürününü kullanmadım. Hepsiburada yorumlarından gördüğümü aktardım. GAN olayı doğrudur hocam bunda da varmış. Zaten ikiside kaliteli markalar hangisini alsan üzeceğini sanmam. Spigen'in yanında verdiği kablo 5A'lik kablo olduğu için Samsung telefonlarda 2.0 hıza ulaşıyorsun. Anker'de de 2.0 hız var ama yanında verdiği kablo bunu desteklemiyor o yüzden 5A'lık ayrı bir kablo alman gerekiyor. Onun haricinde Anker 5 yıl, Spigen 6 yıl garantisi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen
Valla hocam ben Anker'in bu ürününü kullanmadım. Hepsiburada yorumlarından gördüğümü aktardım. GAN olayı doğrudur hocam bunda da varmış. Zaten ikiside kaliteli markalar hangisini alsan üzeceğini sanmam. Spigen'in yanında verdiği kablo 5A'lik kablo olduğu için Samsung telefonlarda 2.0 hıza ulaşıyorsun. Anker'de de 2.0 hız var ama yanında verdiği kablo bunu desteklemiyor o yüzden 5A'lık ayrı bir kablo alman gerekiyor. Onun haricinde Anker 5 yıl, Spigen 6 yıl garantisi var.
Hocam ankere kablo dahil değil.

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Birol Olcaytürkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular