Neler Yeni

34.032,46 ₺ alınır mı bu sistem?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,084
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Çoğu kişi 4060 sistemlere o kadar verilmez diyorlar ama kurulan hazır sistemlerde rezil ram ve ssd kullanıyorlar fiyat yine o kadarı buluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onu da duydum ama dlss kadar kusursuz çalışmadığını söylüyorlar emin olamadım o yüzden
Yani evet sayılır, nvidia yazılım konusunda çok daha sağlam güven veriyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,084
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Mesela attığınız sistemler arasında kesinlikle 4070 li sistemi tercih ederim
Şahsen ben de, şimdiye kadar sadece nvidia kart kullandım ve driver sorunu nedir bilmem mesela, görmedim çünkü. Ayrıca stüdyo uygulaması ve diğer teknolojilerini de kullanıyorum. Fakat amd de son yıllarda kendini baya toparladı, nvidia teknolojilerini çok fazla kullanmayacak birisi için daha ucuza daha fazla performans sunuyor. Biri çıkıp amd olanı alsa neden diye sormam yani, kişiye kalmış biraz.

BERKELEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Berke
Şahsen ben de, şimdiye kadar sadece nvidia kart kullandım ve driver sorunu nedir bilmem mesela, görmedim çünkü. Ayrıca stüdyo uygulaması ve diğer teknolojilerini de kullanıyorum. Fakat amd de son yıllarda kendini baya toparladı, nvidia teknolojilerini çok fazla kullanmayacak birisi için daha ucuza daha fazla performans sunuyor. Biri çıkıp amd olanı alsa neden diye sormam yani, kişiye kalmış biraz.
Bencede öyle kısıtlı bütçesi olan kişilere f/p açısınıdan aşırı derecede olanak sağlıyor bazı modelleri. Rx ekran kartlarının driver sorunları göz korkutuyor zaten ama bu sorunu çözdülerse geriye sadece kişinin bütçesine uygunluk kalıyor, tercih meselesi kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,085
Üyeler
162,770
Son üye
atakanuyssal
Top Bottom