- Bütçe
- 34000
babama s24 siparişi veridm amazondan 34 bin tl ye samsung tercih etmemin sebebi hem seviyor hemde yıllardır sürekli smasung kullanması bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı?
Babamın elinde s20fe var ben kullanıcam geçici yurt dışına taşınıyorum oradan telefon alacam gidene kadar da ben kullanıcam onun telefonunu o yüzden düşünmedim onuBabanin eski telefonu varsa takas destegi var 5k
Hadi ya tüh kaçırmışım bilsem o zaman alırdım. s23 olma ihtimali var mı onun sanki o fiyatlarda o vardıGeçen Amazon indirimlerinde 30K'lara düşmüştü galiba bu.
Prime Day günlerinde kupon ile 31.999 TL oluyordu ama birdaha öyle bir fırsat geleceğini sanmam. Ginede 34 bin TL'e gayet güzel telefon.babama s24 siparişi veridm amazondan 34 bin tl ye samsung tercih etmemin sebebi hem seviyor hemde yıllardır sürekli smasung kullanması bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı?
36ya honor 200 pro alırdım ben olsambabama s24 siparişi veridm amazondan 34 bin tl ye samsung tercih etmemin sebebi hem seviyor hemde yıllardır sürekli smasung kullanması bu fiyata daha iyi bir cihaz var mı?
Kayıt mayıt uğraşmazdı babam garanti de önemli onun için.
32000 TL Hepsiburada'da o kupon kampanyası var.36ya honor 200 pro alırdım ben olsam
Açıkçası biraz daha uzun kaliteli ve 4 sene rahat götürücek bir telefon istememdi amaçTelefondan beklentiniz ne bilmiyorum ama. Ben olsam S23 FE alırdım kendime o şekilde yaptım. Gayette memnunum. Aradaki 10k fiyat farkına başka şeyler alırsınız bence.