Overclock abartılmadığı sürece parçaya zarar vermez2. El hiç alışveriş yapmadım hocam. Overclock falan vardır diye korkuyorum. 2. El almam yani
Bu fiyatları biliyorum hocam ama indirimlerde falan nerede bulabilirim ?![]()
AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz...www.cimri.com
Yahu bana şu 2. Elde biraz bilgi verin be hocam. Bu arada Pp de dost abi döner yiyor canım çekti gidip alayım .dOverclock abartılmadığı sürece parçaya zarar vermez
knk kutusuz işlemciler niye daha pahalı kutusuz diyor hem kutusu yok hemde pahalı niye bilgi verebilirmisin.![]()
AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 3400G Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci modellerini tüm detayları ile Cimri.com'da inceleyin! Siz de Cimri.com ile AMD Ryzen 5 3400G 3.70 GHz 4 Çekirdekli İşlemci fiyatlarına ve özelliklerine kolayca ulaşabilir, ürüne ait kullanıcı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz...www.cimri.com
knk orada tost yiyor.Bu fiyatları biliyorum hocam ama indirimlerde falan nerede bulabilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yahu bana şu 2. Elde biraz bilgi verin be hocam. Bu arada Pp de dost abi döner yiyor canım çekti gidip alayım .d