GT 1030 lu sistem 3400g den daha fazla fps verir hem daha mantıklıdır 20 lira fark var ama ilerde 2060 takıcam derseniz durum başkadaha çıkamıyorum
stok yeniliyorlar mı kiAlınmaz, Pollux'un stoklarını bekle.
bence 1 hafta daha bekleyin geri gelir çok satan bir model çünküpollux 3 apu alcaktım stok bitti
Stok yenilemeseler şu an stokta olan model olur muydu sence?stok yeniliyorlar mı ki
ocak ayına kadar vaktim var zatenbence 1 hafta daha bekleyin geri gelir çok satan bir model çünkü
colorful b450 kötümü sorun yaşayanlar varmış ama gördüğüm genelde oc yapanStok yenilemeseler şu an stokta olan model olur muydu sence?
BIOS'u çok kötü diye biliyorum, önermem.colorful b450 kötümü sorun yaşayanlar varmış ama gördüğüm genelde oc yapan
o zaman başka sistem bekleyecezBIOS'u çok kötü diye biliyorum, önermem.
stok gelmiş polluxao zaman başka sistem bekleyecez
çift ram yap ssd değiştir 600w iledeekran kartı takarsın ilerdestok gelmiş polluxa
çok sağol sonunda stok gelmişstok gelmiş polluxa
Mesaj otomatik birleştirildi:
çift ram yap ssd değiştir 600w iledeekran kartı takarsın ilerde
stok gelmiişStok yenilemeseler şu an stokta olan model olur muydu sence?
Cs:go, Valorant, Gta 5 gibi oyunları rahat bir şekilde oynatır. "oyun oynamıyacaksan al" gibi bir cümleyi kabul etmiyorum.oyun oynamicaksan al
zaten 720p monitörle oynayacamCs:go, Valorant, Gta 5 gibi oyunları rahat bir şekilde oynatır. "oyun oynamıyacaksan al" gibi bir cümleyi kabul etmiyorum.
zaten ben öyle AAA oyunlar oynamam genelde pubg payday sıradan oyunlar oynarımCs:go, Valorant, Gta 5 gibi oyunları rahat bir şekilde oynatır. "oyun oynamıyacaksan al" gibi bir cümleyi kabul etmiyorum.