funnusgerxx
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
arkadaşlar bütçe 35 k normalde itopyadaki kuark summer sistemini alacaktım ama 30kdan 34k ya çıkmış önerilerinizi bekliyorum.
sadece kasa için bütçe bu demi.arkadaşlar bütçe 35 k normalde itopyadaki kuark summer sistemini alacaktım ama 30kdan 34k ya çıkmış önerilerinizi bekliyorum.
sadece kasa için bütçe bu demi.
33k şuan o sistem tek tek toplayınca ne kadar oluyor iyzico parolapara vs kampanyalarla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız o kasadaki işlemci soğutucusu çöp
intel hakkında pek bilgim yok ama güzel duruyorbu sistem nasıl sizce![]()
Sinerji Stratos Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Stratos Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
monitör
soğutucu![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl sizce
alma knk bunu takması zaten illet birde 7500f e güzel yetmez gibime geliyorbu sistem nasıl sizce![]()
Sinerji Stratos Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Stratos Sapphire Radeon RX9060XT Pulse 16GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
monitör
soğutucu![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
nasıl sizce
bu bütçeyle başka önerin var mıintel hakkında pek bilgim yok ama güzel duruyor
alma knk bunu takması zaten illet birde 7500f e güzel yetmez gibime geliyor
*i514400fe
tek tek toplamayı denediniz mi tek siteye bağlı kalmadan
hocam önerim yok kötü durmuyor işlemci soğutucu eklenecek birtek o intelli sisteme amd karşılığına bakın sanırsam 7500f karşılaştırmaları izleyinbu bütçeyle başka önerin var mı
intelli sistemi bi araştır işlemci fpsleri nasıl youtube da soğutucu olarak thermalright phantom spirit al derim 2 fanlı x123 alma illet bişey takmasıbu bütçeyle başka önerin var mı