35.000 TL ye oyuncu laptopu önerisi yaparsanız mutlu olurum.

Laptopu kod yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım oynayacağım Max oyun RDR2 olur muhtemelen.
Şuana kadar araştırıp bu modeli buldum https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-1...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
Bu model hakkında ve öneri laptop yorumlarınızı bekliyorum hocalarım şimdiden teşekkürler.
Anakart yanma problemi olan bir cihaz genelde hindistan ürünlerinde oluyor ama Türkiye'dede görülüyor başınızı ağrıtabilir yani bende bakiyorum bu siralar bu bütçede bende şunu buldum en mantıklısı şuan bu

Anakart yanma problemi olan bir cihaz genelde hindistan ürünlerinde oluyor ama Türkiye'dede görülüyor başınızı ağrıtabilir yani bende bakiyorum bu siralar bu bütçede bende şunu buldum en mantıklısı şuan bu

Victuslardan da uzak durun diyorlardı sebebini tam hatırlamıyorum ama onda da kronik olması lazımdı.
Birde benim attığım loqun temiz olduğu söylendi birçok yazismada

Victuslardan da uzak durun diyorlardı sebebini tam hatırlamıyorum ama onda da kronik olması lazımdı.
saçma öyle bişey yok 1.5 yıldır 4060 lısını kullanıyorum mükemmel cihaz eski hp lerde o problem var victusta yok.

Hocam hell sensörü hatasi var ama oda anakart yanmasindan daha küçük bir sorun

ufak bir bütçe artırımıyla bunu alabilirsin. 12 taksit de var. Hall sensör problemleri olursa servislerde düzeltiyorlar artık o yüzden hp de sıkıntı yok.

Bütçe arttırma olayı kesin değil ama eğer alınır diyorsanız yukarıdaki hocamın attığını veya sizin önerinizi almak isterim.
Servis olayı yaşamak istemem açıkçası çünkü hall sensörü çıkardıktan sonra bildiğim kadarıyla ısınma problemi ve 45W kitleme sorunu oluyormuş.

hocam victuslarda benim bildigim victus 15 bide r ile başlayan 16 serilerinde hall sensör sorunuyu yok bunlar dışında almak yanlış karar olur bence sizi uğraştırır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,772
Üyeler
184,496
Son üye
HildazDT
Geri