Neler Yeni

35.000 TL'ye R9 5900X+RTX 3080 Sistemim Sizce Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem olarak piyasayı süzgeçten geçirirseniz 35.000 TL bandından 3090'lı sistem yakalayabilirsiniz. Geçen günlerde mevcut idi ondan dolayı dile getirmek istedim bilginize iyi forumlar.
Tek Tek Topladım Daha Güzel Oldu Benim Açımdan Teşekür Ederim,

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
O zaman beyaz yapın zaten anakart beyaz güç kaynağı beyaz ve asus uyumu var sıvı soğutma beyaz derken MSI ekran kartı olmamış oraya

Birde beyaz kasa mis gibi daha güzel olur ;)
Teşekürler Düşündünüz İçin Sipariş Verilmiştir Listedeki Ekran Kartım MSİ,

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Hazır sistem olarak piyasayı süzgeçten geçirirseniz 35.000 TL bandından 3090'lı sistem yakalayabilirsiniz. Geçen günlerde mevcut idi ondan dolayı dile getirmek istedim bilginize iyi forumlar.
Acaba dediğiniz gibi bir kasa varsa şuan atabilir misiniz 3090lı görememiştim ben, gerçi benim bütçem 20 bin ama olsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ayhan Çoban
Acaba dediğiniz gibi bir kasa varsa şuan atabilir misiniz 3090lı görememiştim ben, gerçi benim bütçem 20 bin ama olsun :D
Kişinin Solda Resmine Tıklayınız Ve Konus Başlatın Diyip Ordan Konusursanız Bildirim Gidiyor Kendisine Daha Raat Görür Sizin Açınızdan,

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Kişinin Solda Resmine Tıklayınız Ve Konus Başlatın Diyip Ordan Konusursanız Bildirim Gidiyor Kendisine Daha Raat Görür Sizin Açınızdan,

Konuyu dağıtmak istemiyordum bende kusura bakmayın, forumda yeniyim o yüzden bilmediğim detaylar var teşekkür ederim. :D

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

Youtube üzerinden sistem paylaşıldı 4 gün önce özel sistem idi takip ederseniz mevcut böyle ürünler. Her dakika ürünler stoklarda kalmıyor bulan alıyor sistemleri. Eğer çok istiyorsanız video linkini atabilirim. Yokmuş gibi bir hava estirmiyorum merak etmeyin o konuda ;) msi 3090 suprim modeli vardı ekran kartı tarafında tek fanlı değildi(!)

Top Bottom