Ederi o paralar değil, evet HB iyi fiyattan sattı ama altı üstü 1K indirimli haliydi. Şuan 8700 e bulunuyor zaten.Umarım almak isteyenler almıştır çabuk bir şekilde. H. burada şu an nerdeyse 2 katına çıkarmış fiyatı belli bir satıştan sonra
beyler bunun rog strixten çok farkı var mıKullanacağın parçalar için işini görür. Beyaz renk almak istemiyorsan bu da işini görecektir. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...i-anakart-p-HBCV000036MYIE?magaza=Hepsiburada
tabii ki değil o paralar 12 k nedir, birden en pahalı satıcı konumuna geliyor. Bu anakart ortalama 9 k larda geziyordu. Demin baktım 8.7 k gibi fiyata var evet, bu anakart için iyi bnce 8.7 de.Ederi o paralar değil, evet HB iyi fiyattan sattı ama altı üstü 1K indirimli haliydi. Şuan 8700 e bulunuyor zaten.
Gördüğüm kadarıyla kalite olarak neredeyse benzer anakartlar.beyler bunun rog strixten çok farkı var mı
Tomahawk almıştım . 11.11 de bişeyler olmazsa ki olmaz gibi olmadı iade edicem bakalımSen direkt 5700x3D ye geç hocam hiç maceraya gerek yok.
Edit: yemedi beyler kabul etmedi. Fiyat değişti dediBeyler ürün sepetimde 7600 den duruyordu. Tam kredi kartını önüme almıştım o şekilde duruyordu. Sizce alışverişi sağlasam sistem kabul eder mi? Bir sorun olur mu?
O olay şöyle. İndirimli fiyatın stoğu bazen 5-10 ürün kadar oluyor. İndirimli stok bittikten sonra otomatik olarak normale döner. Bu da zaten çok satacak bir ürün olduğu için o indirimli stoğun dayanması pek mümkün değil. Bu bahsettiğim çoğu e-ticaret sitesinde böyledir bu arada.11/11'de tekrar gelir gibi. klasik hepsiburada, biraz sipariş görünce fiyat yükselt
epeyden ekran görüntüsü olursa iletarkadaşlar elinde indirimli halinin ekran görüntüsü olan var mı ? hepsi burada aradaki farkı vermek için ekran görüntüsü istiyor ?