Monsterin kalitesi her zaman fiyatları düşürmek için malzemeden kaçırmaya gider. Bu yüzden malesef MSİ ile Monsteri kıyaslamak doğru değil. Ayrıca MUX olmamasına rağmen MSİ ın özel bios yazılımı sayesinde neredeyse MUX switch var gibi performans veriyor. Ayrıca bütün parçaların kalitesini tartışmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama f/p olarak bakacaksak ve aradaki 6k gibi bir farkı ödeyemeyeceksen tabii ki monster daha iyi.
Monsterin kalitesi her zaman fiyatları düşürmek için malzemeden kaçırmaya gider. Bu yüzden malesef MSİ ile Monsteri kıyaslamak doğru değil. Ayrıca MUX olmamasına rağmen MSİ ın özel bios yazılımı sayesinde neredeyse MUX switch var gibi performans veriyor. Ayrıca bütün parçaların kalitesini tartışmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
ama f/p olarak bakacaksak ve aradaki 6k gibi bir farkı ödeyemeyeceksen tabii ki monster daha iyi.
Üniversiteye gideceğim. Daha taşıması kolay bir modele ihtiyacım var. 15,6inç zephyruslar gibi. Beni bilen bilir ısınmasın diye 144e kilitler oynarım oyunlarımı vs vs ekran hzi üstü bana gereksiz gelir. O kadar takılmıyorum. Artan para ile de kardeşimin bilgisayarını yenilemek istiyorum, diğer lenovo iş bilgisayarı da satılırsa.
Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bütçem anca 35.000'e çıkar. Oyun olarak CS:GO, Valorant, Overwatch ve LoL gibi oyunları oynuyorum ve yazılımla iştigal ediyorum.
Yeni bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bütçem anca 35.000'e çıkar. Oyun olarak CS:GO, Valorant, Overwatch ve LoL gibi oyunları oynuyorum ve yazılımla iştigal ediyorum.
linkteki cihazlardan intel core i7-12700H işlemcili HP hem performans olarak kat ve kat iyi hem de son çıkan nesil olduğu için daha uzun ömürlü. Kasa kalitesi olarak HP omen serileri sağlam soğutmaya sahip.
Monster cihazların Tulpar versiyonları alınır. Tongfang kasa ve ısınma problemi yok. Yine ilk başlarda Monster çöp cihaz para verilmez diyenler olmuş. Eğer bütçede fp ve tongfang kasa ise alınır. Bu şikayetlerin %80'i Abra clevo cihazlardan kaynaklanıyor. Tulpar t5 21.7 modeline bakabilirsiniz tongfang kasa 140w 3070 bulunuyor. Pil gücü önemli ise zephyrus alınabilir. Bu forumda Monster'a sövüp casper cihazlar onerende gördüm komik gerçekten.