- Reaksiyon skoru
- 4
yazın çalışıp 35-40k arası laptop alıcam önerileriniz varsa duymak isterim
@SerdarT35
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@SerdarT35
bişey olmaz hocam en azından markasına soğutmasına fln bakmış olurumkral ben yazın aç manasında demiştim, şimdi bir laptop atsam 1 haftaya zamlanır
![]()
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
ACER Nitro5 Intel Core i7-12700H 16GB 512GB SSD RTX4060 8GB 15.6" FHD 165Hz DOS Siyah Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu fiyata pahalı, 7840hs modeli aynı fiyata düşüyor
hocam bildiğim kadarıyla victus 16 nın amd modellerinde 2.m2 girişi yok yanlışsam düzeltin eğer öyleyse almam büyük ihtimal
üstte daha iyi işlemcili modelini attım
tam olarak öylehocam bildiğim kadarıyla victus 16 nın amd modellerinde 2.m2 girişi yok yanlışsam düzeltin eğer öyleyse almam büyük ihtimal
hepsinde yok diye bir şey yok ,ama çoğunda olmadığı doğrudur.hocam bildiğim kadarıyla victus 16 nın amd modellerinde 2.m2 girişi yok yanlışsam düzeltin eğer öyleyse almam büyük ihtimal
8 gb ram farkı var ,acer içini açınca garanti dışı kalmaycığının garantisini vermiyor.üstte daha iyi işlemcili modelini attım
tam olarak öyle
hiçbir amd model victusta ikinci m.2 yuvası yokhepsi yok diye bir şey yok ,ama çoğunda olmadığı doğrudur.
zaten 16 gb model o attığım8 gb ram farkı var ,acer içini açınca garanti dışı kalmaycığının garantisini vermiyor.
dikkat etmemişim kusura bakmayınhiçbir amd model victusta ikinci m.2 yuvası yok
zaten 16 gb model o attığım![]()