Bütçenin bir tık üstünde ama özelliklerine kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Tek dezavantaj Hepsiburada olsun dedin ama Hepsiburada da bu klimanın düzgün satıcısı yok gibi. Aslında pek bir şey fark etmiyor neticesinde ürün geliyor servis gelip montajını vs. yapıyor. Kargodan geldiğinde kutuların herhangi bir yerinde ezik büzük olursa tutanak tutturup geri göndertebilirsin teslim almadan.Başlıkta belirttiğim gibi 18lik klima önerisi istiyorum ama hepsiburada da olursa iyi olur premium ile taksit imkanı kullanacağım.Bütçe 35 40k
Hocam öneri için teşekkürler.Aklıma yattı ama şu alttaki modeller hakkında bilgin var mıdır?Ne düşünüyorsun bunlar içinBütçenin bir tık üstünde ama özelliklerine kesinlikle değeceğini düşünüyorum. Tek dezavantaj Hepsiburada olsun dedin ama Hepsiburada da bu klimanın düzgün satıcısı yok gibi. Aslında pek bir şey fark etmiyor neticesinde ürün geliyor servis gelip montajını vs. yapıyor. Kargodan geldiğinde kutuların herhangi bir yerinde ezik büzük olursa tutanak tutturup geri göndertebilirsin teslim almadan.
Hocam bence Airfel e hiç bulaşma Bosch Lg Baymak vs. markalar varken.Hocam öneri için teşekkürler.Aklıma yattı ama şu alttaki modeller hakkında bilgin var mıdır?Ne düşünüyorsun bunlar için
![]()
Airfel LTXM50N 18000 BTU R32 Duvar Tipi Inverter Klima Fiyatları ve Özellikleri
Airfel LTXM50N 18000 BTU R32 Duvar Tipi Inverter Klima en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Rica ederim, umarım sorunsuz bir deneyim yaşarsınız hocamTeşekkür ederim tekrardan