Slim?Pro oyunları ps5 den bile kötü oynatıyor çözünürlük olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam o paraya 4070 li sistemler gördüm bence 4070 sistem almanız daha iyi olur 2k altı oyun oynamazsın
Sahibindendeki satıcılardan sıfır Max 18 e bulursan al yoksa 2. El olarak 14 e falan alSlim?
ozaman alınır ama bence almaHocam 4k için pro alınır mı?
hocam cidden okadar fiyat farkına değer hiiç bişi yok konsolda cd room bile yokNiye?
Hocam yurtdışında olsanız hangisini alırdınız?konsol alınır da bizim ülkede maalesef almazdım, 35k bana çok geliyor oyunlarda 1k başlıyor
pc de torrent sayesine özgürüm müzik video falan,mouse hobim var ne varsa alıyorum ne alaka dersin ama seviyorum mousepadda öyle, photoshop ve yapay zekada uğraşıyorum
-mmorpg çok oynayan biriyim konsolda pek yok bazen varda kolu oynaması zor vakti alıyor
-oyunları mod yapmayı seviyorum mesela witcher 3 elden ring falan erkek yerine kız falan yapıyorum öyle seviyorum
-fps oyunlarda kolu oynamayı beceremiyorum hem aim assit sevmiyorum o yüzden mouse yle oynuyorum görüyorsun valorantta herkes kolu oynamayı beceremiyor
- epic games steam gibi her hafta oyun dağıtıyor falan bedava alırsın hem uygun fiyatta satıyor gamepass alıp cod serileri oynarsın
öncede pc satıp ps4 almıştım sanki hayatım mahvetmişti o yüzden hata yaptım, pc yoksa konsol almazdım
Hocam yurtdışında olsanız konsol mı alırdınız?Hocam kendimden örnek vereyim. PC yi aldığımdan beri 5 kuruş para vermeden oynadığım oyun parasına 2 konsol alırdım. Bazen koltukta oturmak sıkıyor 4k tv ye kasayı takıp yatarak da oynadım. Bazen büyük dünyalı boktan oyunlardan sıkılıp emulatörden mario zelda oynadım +100fps ile acayipte keyif aldım. Sonra 3 5 ay bedava gamepass üyeliği geçti elime ordan ilgimi çeken oyunları süpürdüm. Mod kurdum yama kurdum. DC de arkadaş pc me bağlandı onla beraber pes vs si veya emulatörden farklı oyunlar oynadım. Hepsi sıkınca cs falan girdim. Konsol alsaydım şuan yapacağım tek şey oyunlara kaç para vereceğimi düşünmekti.
İkisini de alırdım da konumuz tr değil miHocam yurtdışında olsanız konsol mı alırdınız?
eldeki 1650 yi de satıp güzel bir 4070 veya üstü sistem zorlaYok ondan değil öylesine bizimle alakalı bir durum mu diye sanırım pc alacağım