Neler Yeni

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

Death Mark

80+ Bronze

Death Mark

80+ Bronze
Evet onu diyorum
Sorun şu ki iyi bir satıcı bulman gerekecek. Sözünün eri olacak ki bir sıkıntı yaşadığın da yardımcı olabilsin. Anlaştıktan sonra sarı sitenin param güvendesi ile satın alabilirsin.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Sorun şu ki iyi bir satıcı bulman gerekecek. Sözünün eri olacak ki bir sıkıntı yaşadığın da yardımcı olabilsin. Anlaştıktan sonra sarı sitenin param güvendesi ile satın alabilirsin.
İşte alınır mı sıkıntı o?

Sanjay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Joga Bonito
Türkiye fiyatı değmez. Yurtdışı fiyatına göre iki katına alıyorsun. Aynı fiyata konsoldan çok daha güçlü bir sistem toplayabilirsin.

He ithalatçı fiyatları 30-35 arası değişiyor, o yine fena değil ama onun yerine Slim + PC yapmak daha mantıklı. Kendini bir ekosisteme bağlaman bütçe açısından zararlı çıkarır seni.
Konu dışı : Doğum günün kutlu olsun kral. Profilinin orada pasta çıkınca bu ne diye geldim üstüne oradan gördüm.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Baran Kut

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
30 35 k ya alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi optimizasyon?Optimizasyon pc de kötü Geçen sene Tlou da ne olduğunu gördük
suan duzelttiler tlou-nu tas gibide calisiyo ps5 proya verecegin paraya pc topla ps6 perfromansi alirsin nerdeyse turkiyede cok paha ps5 pro

Top Bottom