slimi 18k ye veya ikinci el alıp aradaki farkla kütüphane doldurmak daha mantıklıPs5 pro hiç mi alınmaz mı?32 k ya fln
İthalatçı garantilisi bile o fiyata düşmez. İkinci el sitelerine bakıp 32 bine bulabilirsin.Ps5 pro hiç mi alınmaz mı?32 k ya fln
Sorun şu ki iyi bir satıcı bulman gerekecek. Sözünün eri olacak ki bir sıkıntı yaşadığın da yardımcı olabilsin. Anlaştıktan sonra sarı sitenin param güvendesi ile satın alabilirsin.Evet onu diyorum
İşte alınır mı sıkıntı o?Sorun şu ki iyi bir satıcı bulman gerekecek. Sözünün eri olacak ki bir sıkıntı yaşadığın da yardımcı olabilsin. Anlaştıktan sonra sarı sitenin param güvendesi ile satın alabilirsin.
Konu dışı : Doğum günün kutlu olsun kral. Profilinin orada pasta çıkınca bu ne diye geldim üstüne oradan gördüm.Türkiye fiyatı değmez. Yurtdışı fiyatına göre iki katına alıyorsun. Aynı fiyata konsoldan çok daha güçlü bir sistem toplayabilirsin.
He ithalatçı fiyatları 30-35 arası değişiyor, o yine fena değil ama onun yerine Slim + PC yapmak daha mantıklı. Kendini bir ekosisteme bağlaman bütçe açısından zararlı çıkarır seni.
Sağolasın.Konu dışı : Doğum günün kutlu olsun kral. Profilinin orada pasta çıkınca bu ne diye geldim üstüne oradan gördüm.
suan duzelttiler tlou-nu tas gibide calisiyo ps5 proya verecegin paraya pc topla ps6 perfromansi alirsin nerdeyse turkiyede cok paha ps5 pro30 35 k ya alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi optimizasyon?Optimizasyon pc de kötü Geçen sene Tlou da ne olduğunu gördük