Neler Yeni

Ps slim+Pc upgrade vs Ps5 pro

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
.
her fps başına 1k verenlerle muhattap olmayalım lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 35k ya almayı düşünüyorum
düz ps 5 ile pek fark yok pro gereksiz masraf. Aradaki farka ps plus aboneliği, 3 5 oyun alırsın

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
zaten ozel oyunlar artik 1 hadi bilemedin 1.5 yila pc ye daha iyi optimizasyonla cikiyor oyunlar ps da cok pahali ps plus desen adam akilli oyun gelmiyo 1 yildir gta6 icin ps5 alip saticam bende

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Mehmetcan İvrendi
Gtx 1650 li pc im var çoğu oyunu zorlanmadan açıyor

Zorlansada
Hocam bu soru mu?

Pc'ni Sat Üstüne 20K falan ekle RTX 4070 Süper Sistem al + Xbox Seies S falan al miss

(Xbox öneriyorum çünkü zaten artık PlayStation oyunları çıktığında PC'ye de geliyor o yüzden PS oyunlarını pc'de oynarsın zaten bu yüzden Konsol Olarak 2.EL 2 Kollu 1TB temiz 7.5K'ya falan Xbox series S alabilirsin daha mantıklı olur

Death Mark

80+ Bronze
Pro niye alınmaz?
PS5 Pro alınmasına alınır da Türkiye'den alınmaz. Gürcistan'a gidip vergi iadesiyle beraber Pro modelini alacam dersen o masrafa gerçekten değer.
Global pazarda da beklenmedik fiyatla satılıyor ancak donanımsal olarak her ne kadar güçlü makine olsa da zamanla ucuzlayacağı için kendini sattıracaktır. Tabi bu ucuzlama ülkemizdeki fiyatları etkilemez.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
PS5 Pro alınmasına alınır da Türkiye'den alınmaz. Gürcistan'a gidip vergi iadesiyle beraber Pro modelini alacam dersen o masrafa gerçekten değer.
Global pazarda da beklenmedik fiyatla satılıyor ancak donanımsal olarak her ne kadar güçlü makine olsa da zamanla ucuzlayacağı için kendini sattıracaktır. Tabi bu ucuzlama ülkemizdeki fiyatları etkilemez.
30 35 k ya alınır mı?

zaten ozel oyunlar artik 1 hadi bilemedin 1.5 yila pc ye daha iyi optimizasyonla cikiyor oyunlar ps da cok pahali ps plus desen adam akilli oyun gelmiyo 1 yildir gta6 icin ps5 alip saticam
Daha iyi optimizasyon?Optimizasyon pc de kötü Geçen sene Tlou da ne olduğunu gördük

Death Mark

80+ Bronze
30 35 k ya alınır mı?

Daha iyi optimizasyon?Optimizasyon pc de kötü Geçen sene Tlou da ne olduğunu gördük
Evet. PS5'in 4K çözünürlükte kalite modunda zorlandığı oyunlar var. GTA 6'yı da hesap edersek en ekonomik seçenek PS5 Pro olacak.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Keşke yurtdışında tanıdığım olsa

Death Mark

80+ Bronze
Keşke yurtdışında tanıdığım olsa
2-3 günlük mesai izni alıp gidebilirsiniz. Vizesiz gidebildiği için hem gezmiş olur, hem de PS5 Pro almış olursunuz.

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Ömer Doğan

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
.
4070 li sistem alabiliyorsan ps5 ve prodan daha iyi değeler alırsın üstüne nintendo oyunlarını da oynarsın. Millet proda 1080p 50 fps silent hill oynarken ben pc de 100 fps i beğenmiyordum

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
4070 li sistem alabiliyorsan ps5 ve prodan daha iyi değeler alırsın üstüne nintendo oyunlarını da oynarsın. Millet proda 1080p 50 fps silent hill oynarken ben pc de 100 fps i beğenmiyordum
Ps5 pro mu ps5 slim ve pc mi?

Top Bottom