Kimse Renault önermemiş o fiyata, bütçesine göre gerçekten güzel araçları var.
Fluence bakılabilir. Sınıfının ve bütçe olarak rakiplerinin en az yakan arabalarından hatta sürüşe göre en az yakan arabası dahi olabilir.
Konforunun tatmin edeceğini düşünüyorum, yalıtımı rakiplerine oranla güzel. Icon paket donanım olarak çok iyi.
Civic önerenler muhtemenelen FD6/7 önermiştir çünkü FD8 bulunacağını sanmıyorum o fiyatlara.
FD6/7'de tercih etmem ben o bütçeye.
Corolla bulunursa güzel tercih. Çok masrafı olmayan bir japon, tabii kullanıcılarından yalıtımından ve konforundan memnun olmadıklarını dile getiriyor.
Dolu bir corolla alırsanız sizi donanım olarak muhtemelen tatmin edecektir.
Egea da alınabilir, tabii 400K gibi bütçeye o aracın 1,3mjet ya da 1,6mjet modelini tercih etmenizi öneririm. Model 2020+ ise 1,4 atmosferik alınabilir, paket olarak Urban ve üzerini almaya çalışın, 2021+ makyajlı kasaların urban paketi gerçekten güzel. 1,4 Motor tercih edecekseniz kullanan arkadaşlarım aracın devirli kullanımı sevdigini söylüyor, klasik bir atmosferik. Yokuşlarda düşük devirde zorlayabilir.
301 ise 1,6 Turbo dizeli ise güzel motor, aracın B segment bir sedan olduğunu unutmamak lazım, o motorla gerçekten güzel yürüyor ama bazı yorumlarda yüksek hızda salladığını duydum aracın. Çok ağır bir araç değil zaten, şehir içi için güzel tercih.
Benim tercihim Fluence, gerek güzel duruşu, gerek donanımı ve rakiplerine göre yakıt tüketiminin az olması.
EDC şanzımana sahip, otomatik alacaksanız düşük kilometredekilere bakmanızı öneririm.
Mutlaka expertize sokun, KM sorgulatın.
Icon paket çok güzel ve dolu, gündüz ledi ve sis farı krom çerçevesi çok hoşuma gidiyor.
2012'ler makyajsız, 2013+ Makyajlı kasa.
O bütçeye 2015/16 bulabilirsiniz muhtememelen.
Ayrıca Aracın hız göstergesi dijital, hayalet ekrana benziyor. Gerçekten çok şık duruyır