kasalar güzel ama psu max 600 watt olursa süper olurHigh Power 700W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-700BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 700W 85+ Bronze 54A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.comDarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
550-600 watt aralığında olrusa süper olur.FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
550-600 watt aralığında olrusa süper olur.
Bütçen yetiyorsa fazla mal göz çıkarmaz dostum.kasalar güzel ama psu max 600 watt olursa süper olur
ne gerek var fazlası olsa bir şey değişmez aynı fiyatkasalar güzel ama psu max 600 watt olursa süper olur
550-600 watt aralığında olrusa süper olur.
elektrik faturasından korkuyorum.Bütçen yetiyorsa fazla mal göz çıkarmaz dostum.
elektrik faturasına çok yansır mı diye düşünüyorum bu aklımdaki ilk soru ikincisi ise yaşadığım yerde elektrik çok gidip geliyor açıkçası birazcık güvenli olmasını istiyorum.ne gerek var fazlası olsa bir şey değişmez aynı fiyat
Sistem ihtiyacı kadar elektrik çeker prizden. PSU 700W diye 700W çekmez yanielektrik faturasından korkuyorum.
sana attığı ürünün aynısı bende var henüz kullanmadım fakat high power iyi bir markadır. Elektrik konusunda sistem ne kadar harcarsa onu kullanır fazlası olmaz sertifikası var zaten.elektrik faturasından korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
elektrik faturasına çok yansır mı diye düşünüyorum bu aklımdaki ilk soru ikincisi ise yaşadığım yerde elektrik çok gidip geliyor açıkçası birazcık güvenli olmasını istiyorum.
Fark etmez bile ayrıca eğer öyle bir problemin varsa kesinlikle "kaliteli" bir korumalı priz al 50 tllik psuyu bile korur ani voltaj artışından düşüşündenelektrik faturasından korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
elektrik faturasına çok yansır mı diye düşünüyorum bu aklımdaki ilk soru ikincisi ise yaşadığım yerde elektrik çok gidip geliyor açıkçası birazcık güvenli olmasını istiyorum.
tamamdır bro teşekkür ederim.Fark etmez bile ayrıca eğer öyle bir problemin varsa kesinlikle "kaliteli" bir korumalı priz al 50 tllik psuyu bile korur ani voltaj artışından düşüşünden