T.P.G.
80+ Titanium
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@alpolojix @Squex bazı sebeplerden bütçem biraz daraldı, 200TL bandına falan böyle bir alet bulmamız mümkün müdür?
Konuyu yanlış hatırlamıyorsam fiber vardı.@alpolojix @Squex bazı sebeplerden bütçem biraz daraldı, 200TL bandına falan böyle bir alet bulmamız mümkün müdür?
:/Konuyu yanlış hatırlamıyorsam fiber vardı.
Keenetic ürünlerine bakın derim. Air modeli vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Huawei modemin kablosuz vb. Performansından daha kötü bir cihaz alırsınız ama Keenetic Omni var o bütçeye.:/
Keenetic Kn-1610-01Tr Air Ac1200 5Port Mesh Route - Morhipo
Keenetic Kn-1610-01Tr Air Ac1200 5Port Mesh Route Beden 27664590 ürününü 529,0 TL fiyatıyla online satın alın. Sezon indirimleri ve Kapıda Ödeme Avantajı Morhipo.com'da.www.morhipo.com
@alpolojix @Squex bazı sebeplerden bütçem biraz daraldı, 200TL bandına falan böyle bir alet bulmamız mümkün müdür?
Durum buyken 1 lira dahi eklemem mümkün değil.Biraz daha ekleyebilirsen Keenetic al kafan rahat olsun
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier Fiyatı
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Anladım kardeşim keenetic öneren arkadaşlar var onlara da bakabilirsin güzel ürünler sunuyor keenetic.Durum buyken 1 lira dahi eklemem mümkün değil.
Anladım kardeşim keenetic öneren arkadaşlar var onlara da bakabilirsin güzel ürünler sunuyor keenetic.
5GHz'ye ihtiyacım yok, bana kopma yaratmasın biri basit bir video açınca, Instagram'a girince cehennemi yaşatmasın yeter. Zaten evdeki 1 cihaz 5GHz desteklemiyor o yüzden 2.4GHz açıyorum.200 TL bütçede keenetic alınır mı tartışılır bence
200 TL bandında 5 ghz kanal yok keeneticde
Bilemiyorum hocam vallahi kendim kullanmadığım için bu bütçece fazla cihaz bilgim de yok 200 tl de. Belki 2. el letgo gibi yerlerden bir şey bulabilirsiniz.5GHz'ye ihtiyacım yok, bana kopma yaratmasın biri basit bir video açınca, Instagram'a girince cehennemi yaşatmasın yeter. Zaten evdeki 1 cihaz 5GHz desteklemiyor o yüzden 2.4GHz açıyorum.
Kablosuz kullanıyorsanız kesin yaşatır.Keenetic Omni daha iyiyse, bana birden fazla kişi bağlanınca ping sorunu yaşatmayacaksa alabilirim.