Har1emshake
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
- Bütçe
- 500
Alıntıyı görüntüleTutuş şeklime gore mouse arıyorum. Sensörler hakkında hiç bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim delikli mouse daha önce hic kullanmadım bi sıkıntı yaşar mıyım?![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
![]()
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hangisini alabiliyorsan onu al ikisi de birbirinden güzeldir.
Teşekkür ederim yardım içinHiç sorun yaşamazsın
Hocam şöyle bir şey var.![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
![]()
HYPERX Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah
Pulsefire Haste Kablolu Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Hangisini alabiliyorsan onu al ikisi de birbirinden güzeldir.
3335 yazıyor arkasında da bu fiyata Haste daha mantıklı sankiHocam şöyle bir şey var.
16K DPİ diyor içindeki sensör ya 3335 ya da 3389
Wireless?3335 yazıyor arkasında da bu fiyata Haste daha mantıklı sanki
Wireless biliyorum da shapei hoşuma gitmedi yaWireless?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama ağırlığını bulamıyorum
Önerin icin teşekkür ederim hocam. Düz modeller bana daha çok hitap ediyo önerdiğiniz üründeki yan çıkıntı hoşuma gitmedi.Hocam şöyle bir şey var.
16K DPİ diyor içindeki sensör ya 3335 ya da 3389
Haste veya M800 almalısın.Önerin icin teşekkür ederim hocam. Düz modeller bana daha çok hitap ediyo önerdiğiniz üründeki yan çıkıntı hoşuma gitmedi.
Bu şekil shape ele güzel oturuyor hocam. Özellikle palm tutuşta.Wireless biliyorum da shapei hoşuma gitmedi ya
Bu iki model arasinda alırsam haste alırım. Bi tık aşağı bütçe de hangi modeller var hocam bildiğiniz? Konuya hakim görünüyorsunuz aklınızda vardir elbet bir iki model.Haste veya M800 almalısın.