Neler Yeni

350 lira civarı taksitle alabileceğim, en iyi F/P PC tavsiyesi?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Aslında daha fazla bekleme gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Zaten 750-1000 veya taksit imkanının bana göre olduğu yeni bir işlemci bulmam ne kadar olası olabilir ki.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Aslında daha fazla bekleme gibi bir düşüncem kesinlikle yok. Zaten 750-1000 veya taksit imkanının bana göre olduğu yeni bir işlemci bulmam ne kadar olası olabilir ki.
Eğer beklemek istemiyorsanız @crazyreign hocam da onaylarsa R3 3200g alın.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Özet geçme şansınız var mı hocam, 11 sayfa olmuş da konu :D.
Kısaca senden isteğimiz 1000 TL yi geçmeyecek şekilde R3 3200g den performanslı ve fiyatını kesinlikle hak eden bir işlemci (APU olacak çünkü ekran kartına bütçe yok) Arkadaş ağır word dosyaları gibi işlerde kullanacak yani oyun için değil.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Malesef yok ya da ben bilmiyorum @crazyreign hocam biliyorsa biliyordur.
Anladım. Şuan bulunduğum noktada biraz araştırmaktan başka bir çare kalmıyor sanırım. Fakat siz yine de cevaplayın ustam, bu işlemciyi benim bahsettiğim işlerde nasıl görüyorsunuz? Ben M.2 SSD ve I9750H ve 1660TI ile mükemmelleştirmeyi düşünürken, şimdi bambaşka bir yola çıkıyorum. Bana en az yüksek frekanslı 4 çekirdek bir işlemcinin yeteceği sonucuna varmıştım aldığım uzun tavsiyelerden sonra. O hedefimdeki gibi bir laptopu alabilene kadar, alıp satabileceğim geçici bir masaüstü kurmaya çalışıyorum. Ama UZUN SÜRE beni bu masaüstü götürecek. Ve HİÇBİR ŞEKİLDE sorun yaşamak ve PC'me yüklenememek, gözümün aldığı her şeyi yapamamak istemiyorum daha fazla. Bahsettiğim kullanım açısından.

Siz ne dersiniz?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Kısaca senden isteğimiz 1000 TL yi geçmeyecek şekilde R3 3200g den performanslı ve fiyatını kesinlikle hak eden bir işlemci (APU olacak çünkü ekran kartına bütçe yok) Arkadaş ağır word dosyaları gibi işlerde kullanacak yani oyun için değil.
O nasıl olacak hocam, ben pek anlamadım yani. Ryzen 3 3200G'yi bu yüzden mi seçtiniz? İçinde yeterli bir grafik birimi var ve word gibi programlarda işe yarıyor. Doğru mu anlamışım?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Özet geçme şansınız var mı hocam, 11 sayfa olmuş da konu :D.
Hoşgeldiniz ustam. Bi 11 sayfa da sizle gidelim mi? )) Gerçekten ağır vakayım.

Arkadaş gerçekten ÇOK yardımcı oldu. Bana yardım edene Allah da yardım etsin. Tek düşüncem budur kendisiyle alakalı.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
O nasıl olacak hocam, ben pek anlamadım yani. Ryzen 3 3200G'yi bu yüzden mi seçtiniz? İçinde yeterli bir grafik birimi var ve word gibi programlarda işe yarıyor. Doğru mu anlamışım?
Evet arkadaş özetlerse daha iyi olur.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
@crazyreign seni de bataklığa çektim kusura bakma :):)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Top Bottom