Bi 350 mouse bi 350 klavye demek istemiştim![]()
Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 651,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust GXT 840 Myra Işıklı Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Tamam.Bi 350 mouse bi 350 klavye demek istemiştim
spk 8614 kırmızı switch öneririm bizzat kendim kullanıyorum memnunum klavyeden mouse olarak rival 3Bi 350 mouse bi 350 klavye demek istemiştim
1) O fiyata full mekanik güzel klavyeler var.MSI GG Vigor GK20 Mekanik Hisli Membrane RGB Gaming Klavye.
Msı güvencesi tartışılmaz. Ayrıca rbg
MSI GG Vigor GK20 Mekanik Hisli Membrane RGB Gaming Klavye.
Msı güvencesi tartışılmaz. Ayrıca rbg
Ama bu fiyata bu kalitede zor.1) O fiyata full mekanik güzel klavyeler var.
2) RBG değil, RGB.
3) MSI diye hemen atlanmamalı. O herkesin çok iyi sanıp tanrı yaptığı firmaların bile berbat ürünleri var. Bakınız Asus TUF A15 laptop.
Yahu attığım klavyeler de kaliteli, hem tam mekanik. Cidden hem bütçesini aşıyor, hem mekanik değil.Ama bu fiyata bu kalitede zor.