350 TL klavye önerisi

Anonymous?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Arkadaşlar red switch ve kesinlikle bilek destekli şık bir mekanik klavye arıyorum.rgb olursa hoş olur ama olmasada olur.Aklımda gamepower ogre var.Ne dersiniz?Aranızda kullanan var mı?(350 Tl maksimum bütçem)

Gamepower Ogre alabilrsin, fiyatına göre güzel bence.

GamePower Calypso tavsiye ederim.

Red Switch arıyorum.

Gamepower ogre güzel klavye . benim kullandığım klavye gamepower mirana red switch ama bilek desteği yok .

Arkadaşlar red switch ve kesinlikle bilek destekli şık bir mekanik klavye arıyorum.RGB olursa hoş olur ama olmasada olur.Aklımda gamepower ogre var.Ne dersiniz?Aranızda kullanan var mı?(350 TL maksimum bütçem)
Rampgae hydr R6 siparişi verdim incelemelerine baktım çok güzel şık ve baya kişinin memnun kaldıgnıda bılıyorum

Rampgae hydr R6 siparişi verdim incelemelerine baktım çok güzel şık ve baya kişinin memnun kaldıgnıda bılıyorum
Bende onu alacaktım ama çoğu kişide sorun çıkmış,gerek switchi gerekse bilek desteği harika.Ama insanlar sırf Everest diye almıyorlar kötülüyorlar.Benim de içime sinmedi.

Bende onu alacaktım ama çoğu kişide sorun çıkmış,gerek switchi gerekse bilek desteği harika.Ama insanlar sırf Everest diye almıyorlar kötülüyorlar.Benim de içime sinmedi.
valla ben baya kişinin sevdiğinide biliyorum yine baya kişinin sevmediğinide biliyorum. Ama hor kullandıgın sürece tüm klavyeler zarar görür.

Rampage Hydra r6 al o fiyata. Daha iyisi yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,442
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri