Morpanya Metal Çalışma Masası 2 Raflı 60x120 cm Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Katre Metal Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası 2 Raflı Ders Ofis Çalışma Masası 60x120 Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bimde vardi o hoştu ama kaliteli gibi durmuyordu sana tavsiyem IKEA dan bak ben 12 senedir ayni masayi kullaniyorum ;/Güzel dursun beyler kasayida koyacağım üstüne uzun olsun
Bozuk link![]()
Morpanya Metal Çalışma Masası 2 Raflı 60x120 cm Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Katre Metal Çalışma Masası Laptop Bilgisayar Masası 2 Raflı Ders Ofis Çalışma Masası 60x120 Ceviz Fiyatı, Yorumları - Trendyolwww.trendyol.com
bende açılıyor hocam https://www.trendyol.com/morpanya/m...oduct_free&utm_source=share&utm_term=18307431Bozuk link
Kasanın kartonuna koyar daha iyiNoowa 4 Raflı Lüx Çalışma Masası Ceviz Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Noowa 4 Raflı Lüx Çalışma Masası Ceviz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Malzeme kalitesi güzel bende çok araştırdım zamanında venge-siyah olanı öneririm. Tek monitör tek kasa için çok ideal bir masa olur.Tek monitör tek kasa koyacağım üste hocam 75-150 uygun müdür? Sipariş vermeli miyim? Pişman olur muyum? Malzeme kalitesi nasıl?
Beklenmeyen bir hata oluştu uyarısı alıyorrum
Çok teşekkürlet hocam en kısa zamanda sipariş vereceğim. <3Malzeme kalitesi güzel bende çok araştırdım zamanında venge-siyah olanı öneririm. Tek monitör tek kasa için çok ideal bir masa olur.
bilemiyorum hocam trendyola Morpanya yazarak bakabilirsiniz ürüneBeklenmeyen bir hata oluştu uyarısı alıyorrum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: