rival 3 ya da rival 110Arkadaşlar 350 TL mouse önerisine ihtiyacım var bütçeyi aşamam maalesef. G403 Hero düşünüyordum ama ilerleyen zamanlarda scroll tuşunda sorun olabiliyormuş sanırım.
Bu mouselar küçücük maalesefrival 3 ya da rival 110
Aga SS'i arayacağım şimdi küreklere mouse yap diye! Rival 300S de olmaz mı?Bu mouselar küçücük maalesef![]()
logitech g102 nasılBu mouselar küçücük maalesef![]()
Var ya içim gidiyor o fareye ama scroll tuşunda sorun oluyormuş herhalde ilerleyen zamanlardag403 hero ne oldu almıyon mu![]()
Olum çok iyi fiyat o mouse için scroll tuşu için almamazlık yapma bence ben RAM almamış olsam o Mouse'u alacaktım .Var ya içim gidiyor o fareye ama scroll tuşunda sorun oluyormuş herhalde ilerleyen zamanlarda
Mantıklı, Rival 300s olur aslında 14 cm oAga SS'i arayacağım şimdi küreklere mouse yap diye! Rival 300S de olmaz mı?
1 sene sonra falan çıkıyormuş herhalde sorun, çıktığı zaman garantiye gönderirim hallederler herhalde.Olum çok iyi fiyat o mouse için scroll tuşu için almamazlık yapma bence ben RAM almamış olsam o Mouse'u alacaktım .
Garanti devam ettiği sürece hallederler hatta yenisini bile gönderme ihtimalleri var .Mantıklı, Rival 300s olur aslında 14 cm o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 sene sonra falan çıkıyormuş herhalde sorun, çıktığı zaman garantiye gönderirim hallederler herhalde.
Logitech servisi baya iyi. Yenisini gönderiyorlar direk.Mantıklı, Rival 300s olur aslında 14 cm o
1 sene sonra falan çıkıyormuş herhalde sorun, çıktığı zaman garantiye gönderirim hallederler herhalde.
Bunun rakibi Deathadder v2 ve Sensei Ten dimiGaranti devam ettiği sürece hallederler hatta yenisini bile gönderme ihtimalleri var .
Sorun olmaz o halde ya.Logitech servisi baya iyi. Yenisini gönderiyorlar direk.
Valla bilmiyom ethem ABBunun rakibi Deathadder v2 ve Sensei Ten dimi
Sorun olmaz o halde ya.