Neler Yeni

3500 TL tablet önerisi

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
Merhabalar, kız kardeşime tablet alacagım, nakit olacak maksimum 3.5 , 4 bin ₺ civarında bi tablet önerisi yapabilir misiniz? Aynı zamanda klavye takıp kullanmakta istiyoruz
Zooma girebilmeli ve 64GB üstü olmalı, kendisi orta okula gidiyor orta okulu bitene kadar idarelik bişey istiyoruz. Lisede leptop alacagım.
Şimdiden teşekkkürlerimi sunarım
Saygılarımla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle küçük bir örnek göndereyim, bu ürünün daha büyük ekranlı, daha kaltieli işlemcili, 4bin tl bandında benzeri.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
3
Lenovo Duet bu tablet uzun zamandır listemde kendimde almayı düşünüyorum. cihaz hakkında bir fikrim yok ancak iyi veya kötü diyemem onu sizin bakmanız lazım. Artı olarak her cihaza Bluetooth klavye takabilirsiniz ancak bu attığımki kadar pratik olmaz.

GodlyPain

80+ Bronze
Merhabalar, kız kardeşime tablet alacagım, nakit olacak maksimum 3.5 , 4 bin ₺ civarında bi tablet önerisi yapabilir misiniz? Aynı zamanda klavye takıp kullanmakta istiyoruz
Zooma girebilmeli ve 64GB üstü olmalı, kendisi orta okula gidiyor orta okulu bitene kadar idarelik bişey istiyoruz. Lisede leptop alacagım.
Şimdiden teşekkkürlerimi sunarım
Saygılarımla.

Şöyle küçük bir örnek göndereyim,
Şunun gibi bir şey istiyorum mümkünse
attığın linkte tablet yok sadece klavye o, haber vereyim dedim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Laptop almak daha mantıklı. İmzamdaki Laptop HB üzerinde 3100 TL.

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo Duet bu tablet uzun zamandır listemde kendimde almayı düşünüyorum. cihaz hakkında bir fikrim yok ancak iyi veya kötü diyemem onu sizin bakmanız lazım. Artı olarak her cihaza Bluetooth klavye takabilirsiniz ancak bu attığımki kadar pratik olmaz.
hocam baktım çok beğendim bunun peki daha üst seviyesi yok mu işlemci , ekran boyutu konusunda

Laptop almak daha mantıklı. İmzamdaki Laptop HB üzerinde 3100 TL.
hocam kendisi okula vs. de götüreceği için şuanlık tablet uygun görüldü, bende aynısını söyledim ama annem kabul etmiyor, kendisi de tablete alışmış durumda , lise seviyesine geldiginde ona bir leptop alacagım. şuanlık uygun olan tablettir dedigim gibi

En İyi Cevap
3
hocam baktım çok beğendim bunun peki daha üst seviyesi yok mu işlemci , ekran boyutu konusunda

hocam kendisi okula vs. de götüreceği için şuanlık tablet uygun görüldü, bende aynısını söyledim ama annem kabul etmiyor, kendisi de tablete alışmış durumda , lise seviyesine geldiginde ona bir leptop alacagım. şuanlık uygun olan tablettir dedigim gibi
Bu fiyat bandında yok hocam. Emin değilim ancak işlemcisi tab a7 ninkinden bir tık iyi olabilir. Ancak dediğim gibi net bir bilgi sahibi değilim araştırmak lazım.

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+++++++ +++
gunceee

kcylmz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kaan Yılmaz
guncel hala karar veremedim yardımcı olacak arkadaşların dikkatine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,262
Üyeler
159,594
Son üye
puffy
Top Bottom