3500 TL tablet önerisi

kcylmz

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, kız kardeşime tablet alacagım, nakit olacak maksimum 3.5 , 4 bin ₺ civarında bi tablet önerisi yapabilir misiniz? Aynı zamanda klavye takıp kullanmakta istiyoruz
Zooma girebilmeli ve 64GB üstü olmalı, kendisi orta okula gidiyor orta okulu bitene kadar idarelik bişey istiyoruz. Lisede leptop alacagım.
Şimdiden teşekkkürlerimi sunarım
Saygılarımla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle küçük bir örnek göndereyim, bu ürünün daha büyük ekranlı, daha kaltieli işlemcili, 4bin tl bandında benzeri.

Son düzenleme:
Lenovo Duet bu tablet uzun zamandır listemde kendimde almayı düşünüyorum. cihaz hakkında bir fikrim yok ancak iyi veya kötü diyemem onu sizin bakmanız lazım. Artı olarak her cihaza Bluetooth klavye takabilirsiniz ancak bu attığımki kadar pratik olmaz.

Merhabalar, kız kardeşime tablet alacagım, nakit olacak maksimum 3.5 , 4 bin ₺ civarında bi tablet önerisi yapabilir misiniz? Aynı zamanda klavye takıp kullanmakta istiyoruz
Zooma girebilmeli ve 64GB üstü olmalı, kendisi orta okula gidiyor orta okulu bitene kadar idarelik bişey istiyoruz. Lisede leptop alacagım.
Şimdiden teşekkkürlerimi sunarım
Saygılarımla.

Şöyle küçük bir örnek göndereyim,
Şunun gibi bir şey istiyorum mümkünse
attığın linkte tablet yok sadece klavye o, haber vereyim dedim

Laptop almak daha mantıklı. İmzamdaki Laptop HB üzerinde 3100 TL.

Lenovo Duet bu tablet uzun zamandır listemde kendimde almayı düşünüyorum. cihaz hakkında bir fikrim yok ancak iyi veya kötü diyemem onu sizin bakmanız lazım. Artı olarak her cihaza Bluetooth klavye takabilirsiniz ancak bu attığımki kadar pratik olmaz.
hocam baktım çok beğendim bunun peki daha üst seviyesi yok mu işlemci , ekran boyutu konusunda

Laptop almak daha mantıklı. İmzamdaki Laptop HB üzerinde 3100 TL.
hocam kendisi okula vs. de götüreceği için şuanlık tablet uygun görüldü, bende aynısını söyledim ama annem kabul etmiyor, kendisi de tablete alışmış durumda , lise seviyesine geldiginde ona bir leptop alacagım. şuanlık uygun olan tablettir dedigim gibi

hocam baktım çok beğendim bunun peki daha üst seviyesi yok mu işlemci , ekran boyutu konusunda

hocam kendisi okula vs. de götüreceği için şuanlık tablet uygun görüldü, bende aynısını söyledim ama annem kabul etmiyor, kendisi de tablete alışmış durumda , lise seviyesine geldiginde ona bir leptop alacagım. şuanlık uygun olan tablettir dedigim gibi
Bu fiyat bandında yok hocam. Emin değilim ancak işlemcisi tab a7 ninkinden bir tık iyi olabilir. Ancak dediğim gibi net bir bilgi sahibi değilim araştırmak lazım.

guncel hala karar veremedim yardımcı olacak arkadaşların dikkatine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri