3500₺ işlemci önerisi

i9 9900k tavsiye ederim

Bu nasıl fiyat? :D UNIFY ile godlike VRM olarak tamamen aynı. :D(diye biliyorum) ama 3-4 kat daha pahallı. :D bence mümkünse UNIFY alabilir 10900K ile +5.5 GHZ yapabilecek bir anakart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Z490 E alınmaz bence yani türkiyede UNIFY fiyatına ama UNIFY kat kat daha iyi. :D
reis önemli olanda kasa.
simdi bende asus rog strix helios var.
eh rgb olayi synchron olmali

hocam kasanızdan memnunmusunuz ses yapıyormu -/+ yönleri nedir? almayı düşünüyorum da td500 220t arasında kaldım
TD500 fiyatın a battlecrusier daha mantıklı bence ya da P400A RGB falan.

yaza yaza Cappuccino sogudu :)))))))))

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Intel alınca iyi anakart alman gerekli ve bu 10. Nesil işlemciler garip bir şekilde çok güç çekiyor. Sen 3950x i bile b450 ye takabilirsin
Ne B450'si :D 3950X yükte 220W falan tüketiyordu sanırım ve stabil şekilde kullanabilmek için ya da 3950X'i kaldırabilecek VRM yapısına sahip min anakart TUF X570 ama onun da soğutması pek iyi değil. :D 10900K ise extreme OC yapınca 300W'a yakın güç tüketiyor ama Z490 UNIFY rahat yeter ona hatta Z490 P bile yeterli 10900K için. :D ama işte anakart gücü ve kalitesi önemli ilerde 11900K falan takip extreme OC flaan yapabilir anakart uzun vadede bu yüzden önemli işte özelliklerinden falan anakart ile işlemci dengeli olmalı yoksa B460 mortara falan bile takarsın bunu. :d

Ne B450'si :D 3950X yükte 220W falan tüketiyordu sanırım ve stabil şekilde kullanabilmek için ya da 3950X'i kaldırabilecek VRM yapısına sahip min anakart TUF X570 ama onun da soğutması pek iyi değil. :D 10900K ise extreme OC yapınca 300W'a yakın güç tüketiyor ama Z490 UNIFY rahat yeter ona hatta Z490 P bile yeterli 10900K için. :D ama işte anakart gücü ve kalitesi önemli ilerde 11900K falan takip extreme OC flaan yapabilir.
baskanim.
anakart ve psu hep iyi kaliteli olmali.
ben bunu hep derim.
bunlarin sakasi olmaz
güc kaynak psu
yönetici anakart :)

• Beğen
airhawk alacağım
Malzeme kalitesi pek iyi değil aslında ve üst taraf 360mm desteği yok. :D battlecrusier ise aşırı kaliteli ama alınabilir tabi F/P olarka iyi kasa airhawk duo ve P400A

baskanim.
anakart ve PSU hep iyi kaliteli olmali.
ben bunu hep derim.
bunlarin sakasi olmaz
güc kaynak PSU
yönetici anakart :)
Tabi işte anakart hangi işlemci olsa bile mümkünse iyi olamlı ne kadar iyi o kadar iyi aynı PSU gibi yoksa ilerde lehim atması bile oluyordu sanırım VRM'lerin ısınmasından. :D bu arada PSU derken RM 750 fiyatı ile hydro G pro 850W fiyatı nasıl? FSP daha iyi bence üstelik 850W hatta MWE 750W bile yeterli aslında. :d

Son düzenleme:
Malzeme kalitesi pek iyi değil aslında ve üst taraf 360mm desteği yok. :D battlecrusier ise aşırı kaliteli ama alınabilir tabi F/P olarka iyi kasa airhawk duo ve P400A

Tabi işte anakart hangi işlemci olsa bile mümkünse iyi olamlı ne kadar iyi o kadar iyi aynı PSU gibi yoksa ilerde lehim atması bile oluyordu sanırım VRM'lerin ısınmasından. :D bu arada PSU derken RM 750 fiyatı ile hydro G pro 850W fiyatı nasıl? FSP daha iyi bence üstelik 850W hatta MWE 750W bile yeterli aslında. :d
RM olayina tek söyliye bilirim reis. bu dedin g pro veya mwe tanimiyorum.lakin bi göz atarim. okumakta fayda var

• Beğen
Ne B450'si :D 3950X yükte 220W falan tüketiyordu sanırım ve stabil şekilde kullanabilmek için ya da 3950X'i kaldırabilecek VRM yapısına sahip min anakart TUF X570 ama onun da soğutması pek iyi değil. :D 10900K ise extreme OC yapınca 300W'a yakın güç tüketiyor ama Z490 UNIFY rahat yeter ona hatta Z490 P bile yeterli 10900K için. :D ama işte anakart gücü ve kalitesi önemli ilerde 11900K falan takip extreme OC flaan yapabilir anakart uzun vadede bu yüzden önemli işte özelliklerinden falan anakart ile işlemci dengeli olmalı yoksa B460 mortara falan bile takarsın bunu. :d
Destekleme konusunda diyorum

Ryzen 9 3900x al

• Üzgün
Geri