Gamebooster firestorm g918 e bi bak derim RGB seviyosanBütçe 1700 den arta arta buraya kadar geldi. TKL ve fn tuşları olan önerilerinizi bekliyorum.
Gamebooster almam hocam teşekkürler.Gamebooster firestorm g918 e bi bak derim RGB seviyosan
Neden?Gamebooster almam hocam teşekkürler.
1- Üstte de belirttiğim gibi tkl değil.Neden?
forum.donanimarsivi.com
tkl değil ayrıca bir iki ay önce asusun kampanyası ile çok ucuza satılan bir ürün stoğu azaldığı için fiyat arttırıldı ve sizde bundan faydalanıp kâr etme amacınız etik değil. Hiç bana tr de fiyatlar artıyor palavrasını sıkmayın o klavye ucuza satılırken dolar daha yüksekti.ASUS ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe ROG NX Red Switch Kablosuz (Temiz, Garantisi devam ediyor)
17 Ekim 2022 tarihinde alındı. Kutulu faturalı tertemiz ürün. (Gaming.gen.tr 'den alındı) Çalışmayan hiç bir şeyi yok. Fotoğraflarda gözükenler sadece lekedir silindiğinde 0 'dan farksız olur. Nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum . En ucuzu...forum.donanimarsivi.com
![]()
Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex Pro TKL Usb Kablolu UK Ayarlanabilir Omni Switch Mekanik Gaming Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam üsttede dediğim gibi apex pro tkl aldım.Klavyenin tepkime süresi baya hızlı, hotswap özelliği de mevcut. Optipoint linear sarı switcherler kullanılmış ve yay sesi de yok. Kullanıyorum, tavsiye ederim 3.000 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstediğin gibi makro da atayabiliyorsunuz, RGB renklerinden bahsetmeme gerek yok zaten, bilek desteği çıkmıyor yalnız.