Neler Yeni

3500TL ye aldığım Ayakkabı Nasıl Sizce

Bota karşı jordan öneren var ya : d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gore-Tex bir ayakkabı için normal bu fiyat
:D Gore-Tex in açılımı ne demek hocam anlamı yani

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
Arkadaşlar Bugün Normalde 1500tl ye kadar Nike Spor Ayakkabı almaya gitmiştim ancak Nike ların çoğu Bez olduğu için vazgeçtim ve Ayakkabıcının tavsiyesi üzerine

Salomon X Ultra 4 Gtx Erkek Outdoor Ayakkabı L41288100​

adlı ayakkabıyı 3500 TL ye aldım ben Ağrıda yaşıyorum bu ayakkabıyı bana kışında giyebileceğimi söyledi karda vs bende bot almak yerine bunu aldım sizce nasıldır kalitelimidir ayakkabıcı baya methetti su geçirmez vs bir sürü özellik varmış
NOT:Ayağımda Kinetix Bottan kaynaklı şekil bozukluğu oluştuğu için ortopedik bir ayakkabı almak istedim
Hocam size nike air force 1 yakışırdı bence pek hoş değil bu ayakkabu

Hocam size nike air force 1 yakışırdı bence pek hoş değil bu ayakkabu
nike tarzı ayakkabılar genelde bez olduğu için ayağıma sorun çıkarırdı hocam ayağımda bottan kaynaklı sorun olmasaydı Nike alıcaktım ancak bunu önerdiler

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fiyatı bana çok fazla geldi. Eğer durumunuz iyiyse sorun yok, güzel ayakkabı. Hayırlı olsun. Güzel günlerde giyinin inşAllah.

Fiyatı bana çok fazla geldi. Eğer durumunuz iyiyse sorun yok, güzel ayakkabı. Hayırlı olsun. Güzel günlerde giyinin inşAllah.
teşekkür ederim hocam aslında durumumuz çok mükemmel değil ortalama ama konu sağlık olunca insanın gözü kolay kolay fiyatı görmüyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,041
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
teşekkür ederim hocam aslında durumumuz çok mükemmel değil ortalama ama konu sağlık olunca insanın gözü kolay kolay fiyatı görmüyor
Sağlık, edinebileceğimiz en değerli varlıktır aslında. İnsanlar sadece ellerinden gittiği zaman fark eder. Senin için demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın.

Strelok

80+ Silver
ayağındaki sorun için almışsan ne ala,yalnız bir ayakkabıya şahsen o kadar para vermezdim 2000TL den aşağıya APU sistem toplarım

ayağındaki sorun için almışsan ne ala,yalnız bir ayakkabıya şahsen o kadar para vermezdim 2000TL den aşağıya APU sistem toplarım
bende vermezdim hocam ama babam sağlığım için verdi bende dedim çok fazla gerek yok bu kadar pahalı ayakkabıya ayağın iyi olsun para önemli değil dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağlık, edinebileceğimiz en değerli varlıktır aslında. İnsanlar sadece ellerinden gittiği zaman fark eder. Senin için demiyorum, yanlış anlaşılma olmasın.
aynen öyle hocam yok sıkıntı yok

Top Bottom