3500TL'ye monitör önerisi

https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 şöyle bir monitör buldum bilginiz var mıdır? omen'la aynı fiyatta.
Şu an bu monitörü sadece mağazadan alabiliyorsunuz, böyle bir şansınız var mı?
Ben gigabyte ve omen arasında kalmıştım duyumlarıma göre gıgabyte bu modelinde ölü pikseller vs çok oluyormuş ayrıca itopya birkaç ölü piksel değişim vermiyormuş. Bu sebeplerden Amazon'daki hp omen daha mantıklı gibi.

@Furkanozr

Şu an bu monitörü sadece mağazadan alabiliyorsunuz, böyle bir şansınız var mı?
Ben gigabyte ve omen arasında kalmıştım duyumlarıma göre gıgabyte bu modelinde ölü pikseller vs çok oluyormuş ayrıca itopya birkaç ölü piksel değişim vermiyormuş. Bu sebeplerden Amazon'daki hp omen daha mantıklı gibi.

@Furkanozr
Evet hocam gigabyte monitör gayet iyi bir ürün ama çoğunlukla ölü pixel çıkıyor biraz şans işi denemek isterseniz gigabyte alabilirsiniz ama yok kafam rahat olsun derseniz hp de iyi seçenektir

Evet hocam gigabyte monitör gayet iyi bir ürün ama çoğunlukla ölü pixel çıkıyor biraz şans işi denemek isterseniz gigabyte alabilirsiniz ama yok kafam rahat olsun derseniz hp de iyi seçenektir
Hp omen siparişi verdimde aklım gigabyte ta kalmadı değil. Sizce pişman olur muyum hocam?

Hp omen siparişi verdimde aklım gigabyte ta kalmadı değil. Sizce pişman olur muyum hocam?
Ürünü daha önce kullanmadım kağıt üstünde özellikleri iyi duruyor özelliklede amazonda satıldığı için size önerdim ürünü beğenmediğiniz zaman iade edebiliyorsunuz ama diğer sitelerde öyle bir şansınız yok ölü pixel vb kusur çıkmadan iade almazlar bence buna bakın begenmediysenis iade edip gigabytı alın

Ürünü daha önce kullanmadım kağıt üstünde özellikleri iyi duruyor özelliklede amazonda satıldığı için size önerdim ürünü beğenmediğiniz zaman iade edebiliyorsunuz ama diğer sitelerde öyle bir şansınız yok ölü pixel vb kusur çıkmadan iade almazlar bence buna bakın begenmediysenis iade edip gigabytı alın
Öyle yapalım hocam o zaman muhtemelen beğeneceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3800tl bu ürünün artısı nedir?

Burda 3600 ms değeri daha iyi diyebiliriz çok fark olmaz cs go gibi oyunlarda ekran bir tık daha akıcı gözükebilir
O kadar takılmam hocam. Biraz da şeyden korkuyorum HP omen'in kullanıcısı gigabyte göre çok az umarım üzmez. Gigabyte dan şikayetçi olanda var ekran kartı üreten adam monitör yaparsa böyle olur diyen vardı mesela

Öyle yapalım hocam o zaman muhtemelen beğeneceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3800tl bu ürünün artısı nedir?
Itopya'da fiyat daha uygunmuş

Monitörün diğerlerine göre artısı 1 ms "GTG" olması ayriyeten LG panel konusunda çok iyidir en iyi IPS Panel monitörlerden birisidir kendim kullanıyorum çok kaliteli panel. Free-Sync premium özelliği var. Hoparlörü ve pivot özelliği yok bunuda belirteyim. Tam bir oyuncu monitörü.

Bu fiyata daha iyisi yok hem ips hem 1 ms hem 165 hz hem pivot özelliği var hem hoparlörü var, kulaklık asma yeri var hem freesync hem Gsync destekliyor kutusundan hdmi ve display kablo dahi çıkıyor

Üstelik 2022 de çıkmış yeni model diğer monitorler gibi eski değil

O kadar takılmam hocam. Biraz da şeyden korkuyorum HP omen'in kullanıcısı gigabyte göre çok az umarım üzmez. Gigabyte dan şikayetçi olanda var ekran kartı üreten adam monitör yaparsa böyle olur diyen vardı mesela
3700 e kadar alabileceğiniz çok alternatif var bence ürün garanti kısmına ve hangi özellik size daha uygun ona göre karar verin mesela philps monitör var ama servisi berbat tavsiye etmem bu LG var gigabyte var Dell var ama ben ürün ölü pixel çıktığında rahatça iade edebilmeniz için hp tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,786
Üyeler
184,980
Son üye
Sehriyar MC
Geri