Hangi Monitör Alınmalı?

LG UltraGear 24GS65F Hocam Bu Model nasıl sizce kronik vs sorun varmı bulamadım internette

Hocam pivot özelliği çokta önemli değil sadece 2 3 soruna rastladım AOC ile LG'nin arasında kaldım sizce hangisi daha iyi LG Gerçekten 1 ms GTG'ymiş

Hocam AOC'Da karar verdim ama herkes itopyadan almam diyor niye amazonu ailemi yurt içi olsa bile ikna etmek çok zor incehesapta https://www.incehesap.com/aoc-24-24...-sync-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-77988/ buldum burdan alayımmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bizim burda teknoloji mağazası olarak mediamark ile vatan var bide avm vardı ama içinde ne vardı unuttum vatanda varmıdır oturduğum bölge kısıtlı ufak bana göre

Hocam Eğer vatanda vs güzel monitör bulamassam G25F2 düşünüyorum çok renk gözümü rahatsız eder mi? azda olsa sıkıntı var gözümdede şuan aklıma geldi

Hocam AOC'Da karar verdim ama herkes itopyadan almam diyor niye amazonu ailemi yurt içi olsa bile ikna etmek çok zor incehesapta https://www.incehesap.com/aoc-24-24...-sync-ips-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-77988/ buldum burdan alayımmı?

Hocam bizim burda teknoloji mağazası olarak mediamark ile vatan var bide avm vardı ama içinde ne vardı unuttum vatanda varmıdır oturduğum bölge kısıtlı ufak bana göre
Aoc kullanıyorum iyi hoş çok güzel monitörde çok sallanıyo masan sağlamsa çok aldırış etme ama masan sağlam değilse bi gözden geçir bunu

Aoc kullanıyorum iyi hoş çok güzel monitörde çok sallanıyo masan sağlamsa çok aldırış etme ama masan sağlam değilse bi gözden geçir bunu
Sallanması sorun değil hocam suanki monitörüm bile sallanıyor ama masa sert bence sallanmaz ilk önce vatana gidip bakmayı planlıyorum

Amazondan alabilirsiniz hocam ama eğer 1000 tl de ona verecek paranız varsa naşka model monitörlerede bakabilirsiniz pivotlu olan vs illaki vardır
Attığım LG var o nasıl hocam kronik sorun vs bulamadım internette sorun vs

24GS65F Hocam bi vatana gidip bakayım konuya bide ordan yazarım haftaya giderim %90

Attığım LG var o nasıl hocam kronik sorun vs bulamadım internette sorun vs

24GS65F Hocam bi vatana gidip bakayım konuya bide ordan yazarım haftaya giderim %90
Hocam lg arkadaşımda var renk kalitesi olarak aoc ile pek bi farkı yok msi g2412 kullandım g2412f arkadaşımda var sanki msi daha güzelmiş gibi geliyor bana aoc den farkları yok yani pek bu kadar takılmayın ama vatanda mediamarkta vs deneyimlediğim kadarıyla lenovo legion r24e mi ne var kontrast oranı berbat diğerleri çoğunlukla benzer yinede gidin gözle bi görün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri