Hangi Monitör Alınmalı?

gördüm

Hocam keşke attığım modeli alsaydınız ama lg üzmez
Hocam valla annem görerek alalım dedi ordakilerde çok ilgisizdi LG ve excalibur vardı excalibur almadım az kalsın annemler 2k 100hz alcaklardı 27 inc😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam renk ayarı vs çektim ips gibi duruyor şuan ama jelatinini söktürmüyolar PĞEDSFGŞLSDŞİLGDF kirlenir diye

Son düzenleme:
@PolatAlemdarr Hocam aklım karıştı
niye VA panel alınmaması gerek rengine gayet canlı birde bunun menusunde yenileme hızında normal hızlı daha hızlı var normale çektim ghosting yok gibi çok anlamıyorum sizce neyde kullanayım

@PolatAlemdarr Hocam tek sorunu şuana kadar bi süre sonra crosshair kapanıyor

https://allcolorscreen.com/gradient-tests-for-screen Hocam bu siteyi denedim teste başlayınca sol taraf hafif siyah sizdedemi öyle bakabilirmisiniz sitenin renklerindemi sorun var
Hafif var hocam solda siyahlık

@PolatAlemdarr Hocam aklım karıştı
niye VA panel alınmaması gerek rengine gayet canlı birde bunun menusunde yenileme hızında normal hızlı daha hızlı var normale çektim ghosting yok gibi çok anlamıyorum sizce neyde kullanayım
Hocam hiç ayarları eklemedim fabrikasyon ayarları kullanıyorum

Hafif var hocam solda siyahlık
Hocam monitörde bide bi sorun var fps sayacı açıkken nişangah kapanıyor otomatik ama beğendim monitörü valla Vatanda ne VA Ne TN nede IPS yazıyordu valla adam zaten bi lauballik babam kafayı yedi :D

1757269278231.webp
Hocam bunun hoparlörü varmı ben çalıştıramadım galiba yok

Hocam monitörde bide bi sorun var fps sayacı açıkken nişangah kapanıyor otomatik ama beğendim monitörü valla Vatanda ne VA Ne TN nede IPS yazıyordu valla adam zaten bi lauballik babam kafayı yedi :D

Alıntıyı görüntüleHocam bunun hoparlörü varmı ben çalıştıramadım galiba yok
Arkasında jak girişi varsa vardır

var hocam

Hocam bu arada bir kaç aya elimde kalmaz değilmi annem çok kızar

Son düzenleme:
Hocam baktımda çok fark yok bide galiba 5ms yeterli kalıyor bana 60hz gecince :D

Hocam bu bütün lg modeleerindemi var bilmiyorum ama youtubeda falan çok hızlı scroll atınca çok blurlu oluyor

(düzenleme) her sitede öyle oluyor hocam

bi tık fazla rahatsız etti gözümü

Son düzenleme:
Hocam bu bütün lg modeleerindemi var bilmiyorum ama youtubeda falan çok hızlı scroll atınca çok blurlu oluyor

(düzenleme) her sitede öyle oluyor hocam

bi tık fazla rahatsız etti gözümü
Onu hiç bilmiyorum hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,680
Üyeler
183,877