Neler Yeni

Öneri 350k kadar 65 yaşındaki babam için Ömürlük otomobil önerisi

johndoe

80+
Babanızın marka seçiciligi var gibi görünüyor, Mercedes ülkemizde Lexus gibi markalardan sonra günümüzde en çok marka kazıgını yiyen firmalardan biri. Eskilerinin bile o kadar para ettigini görerek bunu söyleyebilirsiniz. BMW'de yeni modellerde çok pahalı, ama 5-10 sene önceye inince gene Mercedes'e kıyasla idare eder fiyat açısından.

Son kasa 520 güzel bir araç ama malum çok pahalı, onun haricinde büyük bir araba ama neden babanız begenmemiş eski Mercedes'den sonra seçicilik gibi geliyor bana.

2013 kasa C180'e 316.000 TL'de ödenmez bana sorarsanız, C220 Avantgarde'da bulundum, deri koltukları bizim B8 A4'e kıyasla biraz ucuzdu ve o linki atılmış modelde tam deri degil. Bir de sürücü kompartmanındaki sag kol koyma bandı biraz çok büyük ve sizi kabin ortasına sıkıştırıyor. Bence siz önce babanızı başka araçlara ikna etmeye çalışın.

Aauyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Arda
Merhaba arkadaşlar max 50-60kkm olabilir kazasız olacak 2.el veya sıfırda olabilir.
Günde ortalama 50km yol yapıcak. Yılda en az 3-4 kere uzun yola gidicek. Yakıt konusunda ya sadece benzinli yada dizel tercih ediyoruz. LPG istemiyoruz.
Babamın tercih ettiği 1-2 model paylaşıcam sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mercedes eski olduğu için pek kanım ısınmıyor ancak babam çocukluğundan beri mercedes kullandığı için Bu araçları çok seviyor. Bana ömür boyu yeter diyor ben pek anlamıyorum. Eski araç sevdasını neyse
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
F10'a baba arabası derler. Bakılabilir.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
evet bunada baktım kararsız kaldı. Aslında ford ile volvo arasında kaldı ama e200 hemen atladı tamam tamam bu olsun dedi ama 2003 model araca o kadar para vermek içimi acıtıyor nedir bu e200 sevdası dedemdede 78 model 300d vardı bi bende sanırım mercedes aşkı yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

c serisine kafasını çevirmez babam :) isterse 2021 model olsun. e veya s serisi olacak Mercedes ise yoksa farklı markalara bakıcaz. g30 520i 1km kullanabildi hiç beğenmedi mesela :)
O zaman Volvo bakın derim. V60 güzel kaçar. 😋

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En son o fiyatlara w212 e kasa bulunuyordu 2010 model civarı.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evet bunada baktım kararsız kaldı. Aslında ford ile volvo arasında kaldı ama e200 hemen atladı tamam tamam bu olsun dedi ama 2003 model araca o kadar para vermek içimi acıtıyor nedir bu e200 sevdası dedemdede 78 model 300d vardı bi bende sanırım mercedes aşkı yok :)

c serisine kafasını çevirmez babam :) isterse 2021 model olsun. e veya s serisi olacak Mercedes ise yoksa farklı markalara bakıcaz. g30 520i 1km kullanabildi hiç beğenmedi mesela :)
Eski mercedes fiyatına bari o kadar eski istiyorsa gitsin az daha koyup audi s8 2007 5.2 v10 450 hp alsın 400.000 civarlarına

johndoe

80+
Volvo kötü degil, yeni bir araç ama kazık gibi park freni ve konsolda mantıksız buldugum telefon numara dügmeleri var. Ekranları güzel, ama o ekranları destekleyecek ön park sensörü yok klasik Volvo. Çinliler firmayı aldıgından beri bu tarz açılarda dandiklik var.

S8'in kötü bir tercih olacagını düşünüyorum aşırı petrol yakar ve çok büyük. Onu alacagınıza bunu alın yüksek performans istiyorsanız, daha yeni hem:

Doğuhan

80+ Silver

Mercedesin benzinli motorları hakkında çok bilgim yok ama alınabilir bence

Mercedesin benzinli motorları hakkında çok bilgim yok ama alınabilir bence
11.000 trameri var ama bence mercedes için çok değil ama illa kazasız olsun diyorsanız onu bilemem

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Berkecan Ergin
Babanıza destek çıkın bütçeyi arttırsın tada kilometre takıntısı olmasın. Bu piyasada 350 ye istedikleri imkansız. Tramersiz olucak 60 bini geçmicek vs vs. Yada gidip mondeo alacak ☺️

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...m-tavan-koltuk-isitma-boyasiz-949835138/detay

illa mercedes istiyorsa birazda gerçekçi olup o bütçeye bu kasaları bakar yada gidip 15 yaşınra 20 yaşında s kasa alabilir

johndoe

80+
S8 geniş yollarda kral gibi gider ama Sahibinden'de bir iki tane var ve onlarında kilometreleri çok yüksek zaten harap gibi kullanılmış araçlar. MTV'si falan aşırı, eger Audi çok isteniyorsa kendini kitleyen orta differansiyel'li, güzel Quattro sistemli dizel bir A4 B9 bakılabilir ve bütün bu araçlar arasından en mantıklılarından biri olacagını düşünmekteyim. 350k'ya rahat hoş bir tane alırsınız az tramerli, temiz giden.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,556
İsim
Hakanbey
Babamı mercedes konusunda ikna edemedim oyüzden bunu gösterdim 7 yılda garantisi varmış dedim beğendi olur dedi bence uzatmayalım :) yoksa zararlı çıkıcam.

johndoe

80+
CVT şanzımanlı araçlar önermem ne kadar iyi olursa olsun, ömürlük bir şanzıman degil. Zaten araba parasını eder bir araçta degil arka park sensörü bile yok. O paraya daha iyi sıfır arabalar mevcut. Şahsen yukarı linkteki C180'i bende öneririm, güzel bir araba taksisine binmişligim var.

S sınıfı zaten 350 bin'e alacagınız çöp kondisyon olacagı için o önerinin kötü oldugu belli fakat genede söyleyeyim, LPG'li, olmasa bile 300.000 km'yi aşmış, siyaha siyah polis arabası gibi duran araçlar genelde.

Top Bottom