hakan32
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,556
- İsim
- Hakanbey
- Bütçe
- 350000
Merhaba arkadaşlar max 50-60kkm olabilir kazasız olacak 2.el veya sıfırda olabilir.
Günde ortalama 50km yol yapıcak. Yılda en az 3-4 kere uzun yola gidicek. Yakıt konusunda ya sadece benzinli yada dizel tercih ediyoruz. LPG istemiyoruz.
Babamın tercih ettiği 1-2 model paylaşıcam sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mercedes eski olduğu için pek kanım ısınmıyor ancak babam çocukluğundan beri mercedes kullandığı için Bu araçları çok seviyor. Bana ömür boyu yeter diyor ben pek anlamıyorum. Eski araç sevdasını neyse
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Günde ortalama 50km yol yapıcak. Yılda en az 3-4 kere uzun yola gidicek. Yakıt konusunda ya sadece benzinli yada dizel tercih ediyoruz. LPG istemiyoruz.
Babamın tercih ettiği 1-2 model paylaşıcam sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ford Mondeo Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Ford Mondeo fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Mercedes - Benz E Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz E Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!
www.sahibinden.com
Mercedes eski olduğu için pek kanım ısınmıyor ancak babam çocukluğundan beri mercedes kullandığı için Bu araçları çok seviyor. Bana ömür boyu yeter diyor ben pek anlamıyorum. Eski araç sevdasını neyse
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim iyi günler.