350₺ Bütçe Hangi modemi almalıyım

Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar bugün sitede tadilat yapıldı eskiden altyapı desteği 50 mbps idi artık 100 e çıkarıldı bende türktelekom un 35 mbps paketini kullanıyorum ancak modemin dibinde yaptığım testlerde 5-6 mbps yi geçmiyor ve steamde yüklemem 1.2-1.3 mbps oluyor modemim türk Telekom un stok modemi galiba adsl bu sorunun nedeni modem midir değilse nedir ve millenicom 100 mbps paketini almayı düşünüyorum sizce alınır mı eğer sorun modemdeyse bana güzel bir vdsl modem önerir misiniz 350 yi geçmezse iyi olur @alpolojix

tp link ala bilirsiniz iyi markadır ben kendimde kullanıyorum tam verimli yani iyi çekiyor hızı tam veriyor üstüne ara yüzü çok iyi

Teşekkür ederim peki sorunun kaynağı modem midir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geceleri modem de kimse olmadığında dibinden 30 mbps alabiliyorum ama gün içinde 4-5 mbps yi geçmiyor

Arkadaşlar bugün sitede tadilat yapıldı eskiden altyapı desteği 50 mbps idi artık 100 e çıkarıldı bende türktelekom un 35 mbps paketini kullanıyorum ancak modemin dibinde yaptığım testlerde 5-6 mbps yi geçmiyor ve steamde yüklemem 1.2-1.3 mbps oluyor modemim türk Telekom un stok modemi galiba adsl bu sorunun nedeni modem midir değilse nedir ve millenicom 100 mbps paketini almayı düşünüyorum sizce alınır mı eğer sorun modemdeyse bana güzel bir vdsl modem önerir misiniz 350 yi geçmezse iyi olur @alpolojix
Millenicom altyapı sorgulama sonucu ve şimdiki modem hat değerlerinizi atarsanız yardımcı olurum.

Millenicom altyapı sorgulama sonucu ve şimdiki modem hat değerlerinizi atarsanız yardımcı olurum.
Modem hat değerlerine nereden bakabilirim millenicom u ise atıyorum

Screenshot_2020-12-18-11-38-54-922_com.android.chrome.jpg

Şöyle göndereyim @alpolojix

Şuan ailecek internetle başımız dertte millenicom ve modemi aldığımızda sizce düzelir mi yani internette 4 kişi olsada modemin yanında 70 mbps alabilir miyim

Yok hayır.
Şu anda adsl kullanıyor olabilirsiniz o yüzden gerçeği yansıtmaz.
Evet modemim adsl diye düşünüyorum

Şuan ailecek internetle başımız dertte millenicom ve modemi aldığımızda sizce düzelir mi yani internette 4 kişi olsada modemin yanında 70 mbps alabilir miyim

Evet modemim adsl diye düşünüyorum
Düzelir büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,325
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza