350tl Compact Mekanik Klavye

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,537
Kuzenime Max 350tl civarı klavye lazım. Compact olsa iyi olur compact olmazsa Gamepower Ogre rainbow var rgb si pahalı. Motospeed CK61 Banggooddan falan baktık ama pahalı tutuyor. Hepsiburadadan falan vergi eklememişler o fiyat yanlış 400 e uçuyor. RGB olsa iyi olur.

Bu klavye nasıl sizce? Yabancı incelemeleri var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tost Kayaoğlu

Bu çok öneriliyor

Dark Avenger'ı @zbabomen kullanıyor.

Bu çok öneriliyor
Bu Compact mı :D?

alttaki klavyeye baktım direk okumadan mekanik gördüm 350 tl deyince onu attım pardon

Kuzenime Max 350tl civarı klavye lazım. Compact olsa iyi olur compact olmazsa Gamepower Ogre rainbow var RGB si pahalı. Motospeed CK61 Banggooddan falan baktık ama pahalı tutuyor. Hepsiburadadan falan vergi eklememişler o fiyat yanlış 400 e uçuyor. RGB olsa iyi olur.

@Tost Kayaoğlu

compact ne?

Kuzenime Max 350tl civarı klavye lazım. Compact olsa iyi olur compact olmazsa Gamepower Ogre rainbow var RGB si pahalı. Motospeed CK61 Banggooddan falan baktık ama pahalı tutuyor. Hepsiburadadan falan vergi eklememişler o fiyat yanlış 400 e uçuyor. RGB olsa iyi olur.

@Tost Kayaoğlu
Redragon Usas alabilirsin gayet güzel kendim kullanıyorum bir sürü renk modu var . Ve istediğin tuşa istediğin rengi atayabiliyorsun. Program olamadan . 1.5 yıldır kullanıyorum 200 tl ye almıştım memnunum . Almanı tavsiye ederim . Outemu blue switchlere sahip

Kumara k552 veya dark avenger öneririm, ben dark avenger kullanıyorum :)

Kumara k552 veya dark avenger öneririm, ben dark avenger kullanıyorum :)
Dark avengerda güvenilir link var mı? Adını duymadığım siteler var ucuz olarak.

Dark avengerın switchi ne? Kumara sadece blue switch mi?

Geri