350₺ ile klavye önerisi

Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben. :D
Ben de muhtemelen Gamepower almazdım, Mouseunu aldım yazılımı piyasadan silindi yenileri çıkınca. Yakın zamanda G203 almayı düşünüyorum ben de.

Ama ses tekerleği vs. bir sürü özelliği var, Philips varken Gamepower almazdım ben. :D
kardeş sizin şu gamepower ön yargınız ne ya ? Allah aşkına bi anlatsanıza kasasını aldım monitörünü klavyesini kullanıyorum hepsi tıkır tıkır çalışıyor bir anlatsanıza ya

kardeş sizin şu gamepower ön yargınız ne ya ? Allah aşkına bi anlatsanıza kasasını aldım monitörünü klavyesini kullanıyorum hepsi tıkır tıkır çalışıyor bir anlatsanıza ya
Sorun yaşayan çok olduğu için mümkün olduğunca önermemeye çalışıyoruz. Sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. :)

Bende jamea donkey 27 inç monitör kullanıyorum fiyat performans tam 1400₺ vermiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yaşayan çok olduğu için mümkün olduğunca önermemeye çalışıyoruz. Sen sorun yaşamadın diye kimse sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. :)
Evet biraz şans işi diyelim biz buna

sizin de şu önyargınızın kırılması gerekiyor bence neyse iyi günler bu konu uzar gider yoksa

Bende jamea donkey 27 inç monitör kullanıyorum fiyat performans tam 1400₺ vermiştim

Evet biraz şans işi diyelim biz buna
ona bakarsan james donkeye laf atan tonlarca insan vardı Abdullah abi videosunu çekince sustular bi (sadece bu forumda değil her forumda)

Geri