ıcewallowyou
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 255
Arkadaşlar 2 sene once aldıgım motospeed ck104 blue switch klavyemı satıcam ve ustunede bıraz ekleyecgım ama guzel ve sessiz bir klavye bulamadım ne onerırsınız
sagolun onerı ıcn260tlye düşmüştü bu fakat buna bakabilirsiniz yine
sagolun onerı ıcn
Ben sana parayı verıyım hemen alÖnceden sepete eklemiştim kalmış böyle D:
buna baktımda begenmedım reyiz ama sagol yinede oneri için![]()
Gamemax Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Gamemax Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Sessiz istiyorsan membran alman gerekiyor Logitech G213 gibiArkadaşlar 2 sene once aldıgım motospeed ck104 blue switch klavyemı satıcam ve ustunede bıraz ekleyecgım ama guzel ve sessiz bir klavye bulamadım ne onerırsınız
razer cyonosa chorma dusunyodum baktım 423 lira g213 ise 350tl sence 70tl değermi ?Sessiz istiyorsan membran alman gerekiyor Logitech G213 gibi
Membran yerine red switch öneririm tepki süreleri ömürleri olarak attığım klavye çok çok daha iyi g213'e göreSessiz istiyorsan membran alman gerekiyor Logitech G213 gibi
bu visa kampanyası nasıl alınıyor.
Onu bilmiyorum ya önüme çıktı bende basayım dedim muhtemelen visa kart ile alışveriş yapınca oluyor ben yapmıştım dabu visa kampanyası nasıl alınıyor.
Gerek yok logitech al geçrazer cyonosa chorma dusunyodum baktım 423 lira g213 ise 350tl sence 70tl değermi ?