- Konu Sahibi Konu Sahibi
1-Ben iade almazlarsa ne olcağını soruyorum,ekspertiz için tabi ki bakacak başka ne yapacak?
Konu haklı olmak ya da olmamak değil daha iade süreci sonuçlanmadan bu yazdıklarınızı saçmalık adı altında yazıyorsunuz BIOS konusunda sorun olduğunu zaten kabul ettim ancak T5 21.4 alıp bunu benim önerdiğim bir modelmiş gibi bana hakaret etmen konuşulmayacak bir insan(?) olduğunu belli etti , önceden iyi günler yazdım sanıyorum.
2-Hangi modeli ne düşünerek aldığımı da tanı koymuşsunuz zaten.Ben size güvenerek bu modeli aldığımı değil forumda bu kadar savunduğunuz firmanın iade edeceğini bile bilmedğimi belirttim
3-pp'ye laf atılmasını zaten hiç anlamadım sizde enver paşa olunca ne değişti merak ediyorum
4-Ben burada yardım istedim,bu nasıl firma da demedim.Sadece hatalı model üretmelerinin saçma olduğunu söyledim.Üstüne de umarım almazlar yazdınız haklı olduğunuz tek konu iyi modelleri olduğu onun dışında tamamen saldırgan yorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 saniye durup firmayla ne sorunum olduğunu düşünün lütfen.Ben normal bir kullanıcıyım aldığım notebook hatalı çıktı ve ne yapılmalı diye soruyorum.Ben nefret kussam ne iade mi edecekler?Benim için sıradan bir firma ve bir firmadan öc almaya çalışıyorsanız gerçekten saçmalık?
Konu haklı olmak ya da olmamak değil daha iade süreci sonuçlanmadan bu yazdıklarınızı saçmalık adı altında yazıyorsunuz BIOS konusunda sorun olduğunu zaten kabul ettim ancak T5 21.4 alıp bunu benim önerdiğim bir modelmiş gibi bana hakaret etmen konuşulmayacak bir insan(?) olduğunu belli etti , önceden iyi günler yazdım sanıyorum.
Olay şu o medeli ben önermişim gibi yazması.
Ayrıca bozulma konusunda haklı zaten sadece expertizi dahi eleştirmesi?
Nefret kusmak için açılmış konu , öc almak bi nevi.
Ayrıca monster f/p olarak iyi bir firma.Ben sadece hatalı ürettikleri modeli iade etmeyeceklerinden şüpheliyim.Hatalı model üretilmesine saçmalık dedim.