35B-40B arası laptop tavsiyesi

backdoor

80+
Reaksiyon skoru
40
İş ve okul gündelik için kullanılacak. Ağır olmasın ve kompakt 15" civarı hafif ince laptop arayışındayız. Bu fiyata en iyi laptop seçimi hangisi olur acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

İş ve okul gündelik için kullanılacak. Ağır olmasın ve kompakt 15" civarı hafif ince laptop arayışındayız. Bu fiyata en iyi laptop seçimi hangisi olur acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Sana bir laptop tavsiyesiyle gelmişim dillere destan yani o biçim. :D

İş ve okul için kullanacaksanız o bütçelere çıkmanıza gerek yok. Şu yeterli olur. İyidir.

Sana bir laptop tavsiyesiyle gelmişim dillere destan yani o biçim. :D
Cok fazla ses yapiyor dedi biri alicaktim ben de cok kararsiz kaldim

Cok fazla ses yapiyor dedi biri alicaktim ben de cok kararsiz kaldim
Ses yapıyor demesine takılma. Yükte belli bir oranda sesi çıkar. Diğer laptoplarda inan ses çıkarıyor.
Kaliteli uygun fiyat kaçırma.

Geri