İş ve okul gündelik için kullanılacak. Ağır olmasın ve kompakt 15" civarı hafif ince laptop arayışındayız. Bu fiyata en iyi laptop seçimi hangisi olur acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İş ve okul gündelik için kullanılacak. Ağır olmasın ve kompakt 15" civarı hafif ince laptop arayışındayız. Bu fiyata en iyi laptop seçimi hangisi olur acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
İş ve okul için kullanacaksanız o bütçelere çıkmanıza gerek yok. Şu yeterli olur. İyidir.İş ve okul gündelik için kullanılacak. Ağır olmasın ve kompakt 15" civarı hafif ince laptop arayışındayız. Bu fiyata en iyi laptop seçimi hangisi olur acaba? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Cok fazla ses yapiyor dedi biri alicaktim ben de cok kararsiz kaldimSana bir laptop tavsiyesiyle gelmişim dillere destan yani o biçim.ACER Nitro 5 Intel Core I7-12650h 32gb 1tb Ssd Rtx4060-8gb 15.6" Dos 165hz Gaming Notebook Nh.qm0ey.00c Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro 5 Intel Core I7-12650h 32gb 1tb Ssd Rtx4060-8gb 15.6" Dos 165hz Gaming Notebook Nh.qm0ey.00c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ses yapıyor demesine takılma. Yükte belli bir oranda sesi çıkar. Diğer laptoplarda inan ses çıkarıyor.Cok fazla ses yapiyor dedi biri alicaktim ben de cok kararsiz kaldim
KullanıyormusunuzSes yapıyor demesine takılma. Yükte belli bir oranda sesi çıkar. Diğer laptoplarda inan ses çıkarıyor.
Kaliteli uygun fiyat kaçırma.