Neler Yeni

35K Bütçeye Neler Alabilirim?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Şimdi arkadaşlar mart ayında 35k param olucak bu paraya telefon ya da pc mi alsam diye düşünüyorum

2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor

şu an elimde i5 11400f rtx 2060lı sistem var bunu satıp telefon alsam 35kya pc mi alsam diye düşünüyorum ya da iphone 13 kulaklık mı alsam diye düşünüyorum her iki fikir de kafama yatıyor sizce ne yapayım?

Aaahmt

80+ Silver
Şimdi arkadaşlar mart ayında 35k param olucak bu paraya telefon ya da pc mi alsam diye düşünüyorum

2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor

şu an elimde i5 11400f rtx 2060lı sistem var bunu satıp telefon alsam 35kya pc mi alsam diye düşünüyorum ya da iphone 13 kulaklık mı alsam diye düşünüyorum her iki fikir de kafama yatıyor sizce ne yapayım?
Ben olsam iPhone 12 mini ve 35k PC çekerdim

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Eren Pestil
biz mi kullancaz sen mi ne boş boş konular
Kardeşim adam soru sormuş asıl boş yapan sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor

35K pc alıp diğer pc ile telefon almak daha iyi gibi

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor

Zamanını hangi platformda daha çok geçirdiğine ve cihazları ne amaçlı kullanacağına göre değişir. Video edit için bir bilgisayar toplamayı düşünüyorsan artık gerek yok tablet ve telefonlarda 4k videolar editlenebiliyor ve çok rahat. Oyun içinse tabi ki bilgisayar.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim adam soru sormuş asıl boş yapan sensin

35K pc alıp diğer pc ile telefon almak daha iyi gibi
Bende öyle düşündüm benim sistem 10kya satsam o paraya android alırım herhalde

Zamanını hangi platformda daha çok geçirdiğine ve cihazları ne amaçlı kullanacağına göre değişir. Video edit için bir bilgisayar toplamayı düşünüyorsan artık gerek yok tablet ve telefonlarda 4k videolar editlenebiliyor ve çok rahat. Oyun içinse tabi ki bilgisayar.
Hocam valorant lol ve hikaye tabanlı oyunlar çok oynuyorum bi yandan spora gidiyorum bol bol fotoğraf çekiniyorum gittiğim yerleri fotoğraflıyorum anı niyetine şu an ki sistem günümüz oyunlarını yüksek grafikte 60fps üstü oynatıyor fakat ileriye dönük bir şey olsun istiyorum
god of war ragnarok pcye geldiği zaman ultrada 60fps oynamak istiyorum

biz mi kullancaz sen mi ne boş boş konular
ona bakılırsa hiçkimseye yardımcı olmamak gerekiyor sonuçta senin mi sorunun onun sorunu :)

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hocam valorant lol ve hikaye tabanlı oyunlar çok oynuyorum bi yandan spora gidiyorum bol bol fotoğraf çekiniyorum gittiğim yerleri fotoğraflıyorum anı niyetine şu an ki sistem günümüz oyunlarını yüksek grafikte 60fps üstü oynatıyor fakat ileriye dönük bir şey olsun istiyorum
god of war ragnarok pcye geldiği zaman ultrada 60fps oynamak istiyorum
Sadece sporda fotoğraf çekinmek ve bunu kar amacı gütmeksizin paylaşmayı düşünüyorsan iPhone 13 alınmaz. Tabi ihtiyacın vardır upgrade düşünüyorsan orası ayrı. Bilgisayar almak bu durumda daha avantajlı bir yatırım olacaktır.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Berk
Kesinlikle iphone 13 almalısın hemde en dolu paketini biraz artarsa paran apple ekosistemi harika olur apple watch falan yakışır iphone al sen

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto

2 Alternatifim var
1.iPhone 13 almak
2. 30k pc 5k monitor

(konuyla alakasız) ben olsam parayı borsaya yatırırdım katlaya katlaya 6-7 ay içinde 100-150 k yı geçerdi para

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
hocam borsadan anlamıyorum 35den 0 yaparım yanlışlıkla
anlayabiliyorum ama ben uzun zaman önce pahalı şeyler almayı bıraktım elime ne kadar para geçrese küçük büyük saymıyorum yatırabildiğim kadar yatırıyorum parayı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,232