Neler Yeni

35K civarı bilgisayar tavsiye

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.

PC HOCASI-GG11 almayı düşünüyorum ama bu fiyata başka şunu al dediğiniz varsa önerilere açığım. Ya da kasımda daha iyi sistemler gelebilir mi acaba ?​

ProCoup

80+ Bronze
Herkese selamlar. 35k bandında bir kasa bakıyorum. Genellikle render ve mühendislik uygulamaları için kullanacağım. Uzun süre götürecek güncel bir kasa arıyorum.

PC HOCASI-GG11 almayı düşünüyorum ama bu fiyata başka şunu al dediğiniz varsa önerilere açığım. Ya da kasımda daha iyi sistemler gelebilir mi acaba ?​

Alabilirsiniz Güzel sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasayı vento ile değişirseniz güzel olur hem psu da kaliteli olur.

Son düzenleme:

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Rüveyda Akın

4070 Super olan bir kasa bulursan daha iyi olur senin için diye düşünüyorum. Aynı fiyata 4070 Super almak varken sırf yan bileşenler bi nebze daha kaliteli diye 4070 almaya razı olmak bana saçma geliyor.

Berkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Berkan Akkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4070 Super olan bir kasa bulursan daha iyi olur senin için diye düşünüyorum. Aynı fiyata 4070 Super almak varken sırf yan bileşenler bi nebze daha kaliteli diye 4070 almaya razı olmak bana saçma geliyor.
önerebileceğiniz bir hazır sistem var mıdır acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,891
Üyeler
160,897
Son üye
diger_yusuf
Top Bottom