35k hazır sistem önerisi

enkrmn

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35000
ikiside pahalı.

Merhabalar arkadaşlar ben bilgisayardan fazla anlamıyorum ama iki tane buldum performans olarak hangis daha iyidir sadece oyun oynucagım varsa önerilerinizi alırım fiyat iki üç bin değişe bilir

Biride bu
https://www.incehesap.com/raijin-ha...ource=paylas&utm_medium=urun&utm_term=desktop
7700 4060 dan daha iyi fakat bu sistemler ne kadar iyi tartışılır

1. sistem şöyle bir hazır sisteme bakabilirsiniz
2. sistem ise toplama bir sistem kendiniz değişiklikler yapabilirsiniz özellikle kasa ve ssd konusunda pek emin olamadım güzelce bir araştırın veya başkalarına bir sorun isterseniz
EKRAN KARTI
İŞLEMCİ
RAM
ANAKART
KASA
SSD
KULE TİPİ SOĞUTUCU
dediğim gibi kasadan ve ssd den pek emin olamadım toplamda 38.417,85tl tutmakta ekran kartını vs düşürerek anca daha ucuza getirilir sanırım

1. sistem şöyle bir hazır sisteme bakabilirsiniz
2. sistem ise toplama bir sistem kendiniz değişiklikler yapabilirsiniz özellikle kasa ve ssd konusunda pek emin olamadım güzelce bir araştırın veya başkalarına bir sorun isterseniz
EKRAN KARTI
İŞLEMCİ
RAM
ANAKART
KASA
SSD
KULE TİPİ SOĞUTUCU
dediğim gibi kasadan ve ssd den pek emin olamadım toplamda 38.417,85tl tutmakta ekran kartını vs düşürerek anca daha ucuza getirilir sanırım
Hazır sistem bana daha uygun geliyo taksitle alacağım için ama site güvenilir mi

Hazır sistem bana daha uygun geliyo taksitle alacağım için ama site güvenilir mi
evet site güvenilir istanbulda şubesi de var eğer gitme imkanınız varsa gidebilirsiniz özelleştirme yapmak isterseniz eğer ssd yükseltmek olacaktır isterseniz fazla acele etmeyin belki daha iyi bir sistem karşımıza çıkar veya başkası önerebilir sonradan sıkıntıya sokmayalım sizi

evet site güvenilir istanbulda şubesi de var eğer gitme imkanınız varsa gidebilirsiniz özelleştirme yapmak isterseniz eğer ssd yükseltmek olacaktır isterseniz fazla acele etmeyin belki daha iyi bir sistem karşımıza çıkar veya başkası önerebilir sonradan sıkıntıya sokmayalım sizi
Teşekkürler dediğin gibi biraz daha bekliyeyim

Geri