Neler Yeni

35K KASA+MONİTÖR ÖNERİSİ

shivaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Mermer
Bütçe
35000
Arkadaşlar selamün aleyküm forumdaki ilk konum yardımınıza ihtiyacım var 35k bütçem var monitor+kasa toplamak istiyorum benim aklımdaki rtx 4060 r5 5600x sıvı sogutma 1tbssd boyle bi hazir sistem 28500 falan kalan 7kya da iyi bi monitör almayi düşünüyorum aklima hiçbir sey yok monitor önerir misiniz? onun dışında sistemi nasıl buldunuz?

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

shivaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Mermer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem 28.500TL'ye çok aşırı pahalı. Adeta tüylerim diken diken oldu gece gece. Monitör olarak 5.500TL'ye bu modeli önerebilirim.

Kalan 29.500TL'ye ise güzel bir am5 sistem bakabiliriz. Araştırıp atıcam. Atmadıysam sabah hatırlatırsanız araştırıp atabilirim.
Hocam yorumun için teşekkür ederim donanımlara pek hakim değilim attığın monitörü begendim ancak bi tık dusuk hz geldi, sistemi de müsait olduğunuz bi an atarsanız çok memnun olurum.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
240hz'lik istiyorsan sisteme vereceğin para biraz daha aşşağıya düşecek. Zaten bu fiyatlara şuan pek iç açıcı sistemler yok. Dün araştırmıştım şöyle bir sistem var.
Özelleştirmeler;
Anakart Asus Prime B650M-K, ssd tarafında bana düşük hızlar yeter dersen Kioxia Exceria G2 modelini, yetmez biraz daha yüksek hızlar olsun dersen G3 modelini tercih edebilirsin. Bir de işlemci soğutucu gerekli bunu ayrıyetten bakıcaksın yalnız, montajını felan sen yapıcaksın. Uyguna işimi çözsün dersen Dark Freezer X123 Duo modeline 650TL'den bakabilirsin. Almışken iyi bir şey alayım dersen de Thermalright Peerlees Assassin 120 SE alabilirsin oda 1.500TL.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu modeller de var. İşlemdi kısmı daha zayıf, anakart giriş seviye fakat ekran kartı 4060ti oluyor. Fikir edin diye bunları da attım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,314
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili
Top Bottom