Arkadaşlar selamün aleyküm forumdaki ilk konum yardımınıza ihtiyacım var 35k bütçem var monitor+kasa toplamak istiyorum benim aklımdaki rtx 4060 r5 5600x sıvı sogutma 1tbssd boyle bi hazir sistem 28500 falan kalan 7kya da iyi bi monitör almayi düşünüyorum aklima hiçbir sey yok monitor önerir misiniz? onun dışında sistemi nasıl buldunuz?
Hocam yorumun için teşekkür ederim donanımlara pek hakim değilim attığın monitörü begendim ancak bi tık dusuk hz geldi, sistemi de müsait olduğunuz bi an atarsanız çok memnun olurum.
240hz'lik istiyorsan sisteme vereceğin para biraz daha aşşağıya düşecek. Zaten bu fiyatlara şuan pek iç açıcı sistemler yok. Dün araştırmıştım şöyle bir sistem var.
THE-VOK V V1 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS GeForce RTX 4060 DUAL OC V2 Edition 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
www.itopya.com
Özelleştirmeler;
Anakart Asus Prime B650M-K, ssd tarafında bana düşük hızlar yeter dersen Kioxia Exceria G2 modelini, yetmez biraz daha yüksek hızlar olsun dersen G3 modelini tercih edebilirsin. Bir de işlemci soğutucu gerekli bunu ayrıyetten bakıcaksın yalnız, montajını felan sen yapıcaksın. Uyguna işimi çözsün dersen Dark Freezer X123 Duo modeline 650TL'den bakabilirsin. Almışken iyi bir şey alayım dersen de Thermalright Peerlees Assassin 120 SE alabilirsin oda 1.500TL.